- Tepki
- 12
saat 11 de aradım demonte için şuan sipariş hazırlandı ve kargoya verilmesi bekleniyorHocam merhaba siparişiniz kargoya verildi mi?
Son düzenleme:
saat 11 de aradım demonte için şuan sipariş hazırlandı ve kargoya verilmesi bekleniyorHocam merhaba siparişiniz kargoya verildi mi?
bende tam tersi olduAğırlık parçalar internet mağaza, eksikleri mağazalardan çekmişler. Muhtemelen gecikmenin sebebi de bu.
Bende dahil çoğu kişide öyle. Aslında yapmaları gereken çok basitti önceden toplayıp satış gününden sonra hemen kargoya vermekti. Parçalarda sorun yaşadılar sanırım. Yinede ben demonte almayacağım bir sorun olursa bizden bilmesinler umarım bir sonraki sistemlerde bunu düzeltirler. pchocası da buna değinir illaki.hala sipariş onaylandı'da görünüyor. gerçekten inanılmaz.
Ya boş adam irite oluyorsan niye okuyup mesaj yazıyosun boş adam aramadığımızı nerden biliyosun boş adam sana mı sorucaz konu açarken boş adam git beğeni dilen sen boş adamşu sistemleri alıp , satıcıya ulaşıp çözecekleri problemleri şuraya konu diye açanlardan ireti olmaya başladım. Bir ürün aldın ara firmayı konuş bitti bu kadar. Yada bir bir konu açtı altına yaz devam et. Günde aynı olay aynı konu 2-3 başlık , ögg yani artık.
Demonte mi aldınız ?Paket hazırlanıyor kısmına geçti bende. Sanırım gün içinde kargoya verilir.
Demonte mi istediniz?Paket hazırlanıyor kısmına geçti bende. Sanırım gün içinde kargoya verilir.
Nerede oturuyosunHayır demonte istemedim.
Başladılar o zaman yavaştan. Standart mı aldınız pc’yi, yükseltme yaptınız mı? Bi de sipariş saatiniz nedir hocam.Hayır demonte istemedim.