- Tepki
- 21
Sistemi alanların yarısı demonte talep etti, ona rağmen yaprak kıpırdamıyor. Demonte talep etmeleseler herhalde 2 ay bekleyeceğiz.
Sanmıyorum, benim psu internet mağazadan geldi.Ellerinde yeteri kadar güç kaynağı yok, demonte alan arkadaşlarda güç kaynağının kargosunu beklicekler diye tahmin ediyorum.
kardeşim öle bişey malesef yok sordum bende ürünler hepsi farklı yerlerde cıkıyorSistemi demonte alıp şehrimizdeki Vatan bilgisayarda toplatabilir miyiz? Şu saatlerde demonte verirsem bugün kargolanır mı hepsi?
Tüm parçalarınız geldi mi ?Sanmıyorum, benim psu internet mağazadan geldi.
Farklı yerden çıkması sorun değil, parçalar geldiğinde fiziksel mağazada ücretsiz montaj hizmeti yaptırabilir miyim o mesele.kardeşim öle bişey malesef yok sordum bende ürünler hepsi farklı yerlerde cıkıyor
Ben sordum yoğunluğa göre değişir dedi. Çözüm toplattıracağımız mağzazayı aramak galibaFarklı yerden çıkması sorun değil, parçalar geldiğinde fiziksel mağazada ücretsiz montaj hizmeti yaptırabilir miyim o mesele.
NerdeeeTüm parçalarınız geldi mi ?
keşke olsa öle birşey bende cok tecrübeli degilim toplama işinde bir an önce gelsin diye demonte istedim parasını verip toplattırırım bir PC magazasına yapcak bisi yok yani burda PCHOCASI bir sucu oldugunu düsünmüyorum firma stock bilmeden böle bir sistem yaptı ve izdiham oldu adedi kaç bilmiyorum ama 500 1000 kisi olsa kıyamet kopardı onuda söliyimFarklı yerden çıkması sorun değil, parçalar geldiğinde fiziksel mağazada ücretsiz montaj hizmeti yaptırabilir miyim o mesele.
Benim ki de soru yaniNerdeee![]()
Bilmiyorum ben kendim toplayabilirim . Ama fatura ile birlikte gidip sormak lazım en yakın vatan bilgisayara yardımcı olurlar diye tahmin ediyorum .Herhangi bir vatan mağzasında toplatabiliyor muyuz?
Aynen öyle ben de demonte istemiyorum mis gibi BIOS güncellemeleri falan yapıp gelsin Windows'u kurmak bana kalsın hallederim rahatlıkla. itopya yolladığı sistemlerde windowsu bile kurararak gönderdi herkes almaya başladı Vatan niçin böyle yapıyor anlamak mümkün değil.Ben demonte almak istemiyorum abi. Parçalara bir şey olur, müşteri hatası derler, değişimde falan sorun yaşarız. 2 hafta bekleyecek miyiz demonte istemiyorsak. Kargosu gelen yok mu hiç.