PC Hocası F6 11.999 TL RTX 3060 Sistem

Berkeberke

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
Sistemi alanların yarısı demonte talep etti, ona rağmen yaprak kıpırdamıyor. Demonte talep etmeleseler herhalde 2 ay bekleyeceğiz.

babyshark4

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Ürünleri demonte alıp eline ulaşan arkadaşlardan ricam fatura ile fotoğraf atabilirseler sevinirim.

semre57

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
46
Daha önce sistem topladım ama hiç işlemci takmadığım için demonte almaktan çekiniyorum, vatana gidip toplatabilir miyiz demonte alınca?

Mantus

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
19
Ellerinde yeteri kadar güç kaynağı yok, demonte alan arkadaşlarda güç kaynağının kargosunu beklicekler diye tahmin ediyorum.

Human1907

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Farklı yerden çıkması sorun değil, parçalar geldiğinde fiziksel mağazada ücretsiz montaj hizmeti yaptırabilir miyim o mesele.
keşke olsa öle birşey bende cok tecrübeli degilim toplama işinde bir an önce gelsin diye demonte istedim parasını verip toplattırırım bir PC magazasına yapcak bisi yok yani burda PCHOCASI bir sucu oldugunu düsünmüyorum firma stock bilmeden böle bir sistem yaptı ve izdiham oldu adedi kaç bilmiyorum ama 500 1000 kisi olsa kıyamet kopardı onuda söliyim

Mantus

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
19
Vatanpc de Pchocası sistemi öncesi Frekans Tv sistem çıkarmıştı 1gün önce onlarda durum ne acaba forumlarda gören oldu mu hiç ?

Hypc

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Benim kasa izmirden geldi, cpu, ssd ve güç kaynağı İnternet mağazasından geldi. Ekran kartı anakart ve ram ler bugün kargoya verildi. Büyük ihtimal yarın elime ulaşır.

enesNFT

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
45
Ben demonte almak istemiyorum abi. Parçalara bir şey olur, müşteri hatası derler, değişimde falan sorun yaşarız. 2 hafta bekleyecek miyiz demonte istemiyorsak. Kargosu gelen yok mu hiç.

semre57

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
46
Ben demonte almak istemiyorum abi. Parçalara bir şey olur, müşteri hatası derler, değişimde falan sorun yaşarız. 2 hafta bekleyecek miyiz demonte istemiyorsak. Kargosu gelen yok mu hiç.
Aynen öyle ben de demonte istemiyorum mis gibi BIOS güncellemeleri falan yapıp gelsin Windows'u kurmak bana kalsın hallederim rahatlıkla. itopya yolladığı sistemlerde windowsu bile kurararak gönderdi herkes almaya başladı Vatan niçin böyle yapıyor anlamak mümkün değil.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri