PC Hocası F6 11.999 TL RTX 3060 Sistem

enesNFT

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
45
Yeni PC çıkıyor. Artık sesimizi duyan olmaz.
harbi olmaz. sabahtan beri buradayım görüp yazarlar bilgi verirler diye. yok abi. dün tüm sistemler hazırlandı bugün kargoya verilecek dendi yapmadılar. bilsem ki pazartesi olacak tamam onu bile bilmiyoruz, vatan desteğe yazıyoruz cevap yok kendi haline bıraktılar herhalde.

enesNFT

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
45
@ugur.gozaydin hocam sizin bir bilginiz bulunuyor mu bu konu hakkında kargoya hala verilmedi pch f6 sistem, demonte almak mantıklı mı ne yapalım? Dün taner abi kargoya verilecek yarın hepsi hazır dedi ama verilmedi bekliyoruz.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,146
@ugur.gozaydin hocam sizin bir bilginiz bulunuyor mu bu konu hakkında kargoya hala verilmedi pch f6 sistem, demonte almak mantıklı mı ne yapalım? Dün taner abi kargoya verilecek yarın hepsi hazır dedi ama verilmedi bekliyoruz.
Taner beyi etiketler misiniz. Ben iletiyorum konuyu ona.

semre57

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
46
Valla beklemekten yıldım desem yeridir. Hiç bilgi alamıyoruz ki Vatan'dan... Şu gün kargolanacak deseler yeter bana bilinmezlik hoş değil çünkü.

enesNFT

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
45
@OceanLaB hocam bir gelişme var mı? vatanbilgisayar hiç bir bilgi vermiyor, siparişler hala sadece onaylandı kısmında duruyor.

arelz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
1662141772925.png

bugunumuzu de yediler. birdaha ucuz olsa da vatandan termal macun bile almam.
amazondan aldığım sd card 30tl idi ücretsiz kargo ile almanyadan 9 günde geldi bunlar 9 günde bi hazırlayıp kargoya veremedi.
ha bide intel soket sıvı soğutma aldım 2 gün sonra çıkıp ya sizin pc vardı ya artık o yok diyip iptal ederlerse o zaman görüşürüz.
taner hocam kurban olayım sen yardımcı ol yapacağın birşey yok ama forumda ben gibi birsürü adam var.

cantekinkaya1

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
Sistem yarın demonte şekilde teslim edilecek. Sistemi toplarken dikkat etmem gereken bir nokta var mı? Stok fanda bulunan termal macun yeterli mi ayrıca bios güncellemesi yapmam gerekiyor mu

Akyol

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
İlk taksitini haftaya ödeyeceğim ama ortada bilgisayar yok onu geçtim onaylandıdan başka gelişme de yok. Sağol vatan bilgisayar, büyük amatörlük.

enesNFT

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
45
İlk taksitini haftaya ödeyeceğim ama ortada bilgisayar yok onu geçtim onaylandıdan başka gelişme de yok. Sağol vatan bilgisayar, büyük amatörlük.
taner abiyi etiketlersek belki görür öyle atın mesajlarınızı vatanbilgisayarla görüşebilecek tek kişi o

Akyol

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
4
taner abiyi etiketlersek belki görür öyle atın mesajlarınızı vatanbilgisayarla görüşebilecek tek kişi o
İnsanları darlamaya gerek yok. Ortada bir amatörlük var ve bunun sebebi vatan bilgisayar. Tanerin bu konunun takibi olduğu önceki yorumlardan belli

enesNFT

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
45
İnsanları darlamaya gerek yok. Ortada bir amatörlük var ve bunun sebebi vatan bilgisayar. Tanerin bu konunun takibi olduğu önceki yorumlardan belli
onda hemfikiriz zaten. sistemlerin satışa çıkmadan hazır olması gerekiyordu. şuanda elimizden gelen tek şey taner abinin vatanla görüşmesi. görüşecekti zaten dün de görüşmüştü ama dediklerini yapmadı vatan bilgisayar. pchocasına da yalan söylemiş oldular. Sistemlerin hepsi hazır yarın kargolanacak dediler bugün bir çok kişi demonte aldı ve çoğu kişinin kargoyu bırak sistem hazırlanıyor bile olmadı.

m.eminayas

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Sistem aynı şekilde duruyor, demonte alanlar kendi şehirlerinden mi teslim aldılar, geleceği yok bari gidip fiziki ürünü alalım.

Rıza

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
46
@OceanLaB Sayın taner hocam biliyorum sizde bu konudan sıkılmışınızdır bizler gibi ama tek çaremiz sizsiniz dün bizlere ürünler kargolanacak dediniz ama hiç bir kıpırdama olmadı bu konuda bizleri aydınlatacak bilginiz var mı? Sizden bilgi bekliyoruz işiniz baya yoğun ama bizide bir araya sıkıştırın sizden bilgi ve yardımlar bekliyoruz gerçekten insanların sabrı çok gerildi

KS

alpergunencc

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
@OceanLaB Sayın taner hocam biliyorum sizde bu konudan sıkılmışınızdır bizler gibi ama tek çaremiz sizsiniz dün bizlere ürünler kargolanacak dediniz ama hiç bir kıpırdama olmadı bu konuda bizleri aydınlatacak bilginiz var mı? Sizden bilgi bekliyoruz işiniz baya yoğun ama bizide bir araya sıkıştırın sizden bilgi ve yardımlar bekliyoruz gerçekten insanların sabrı çok gerildi
Benimki hazırlanmış yarın kargoya verilmesi için bekleniyormuş sanırım seninkide yarın verilebilir

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri