KS
- Tepki
- 1
- Konu Sahibi
Stoklar yeniden bitti. Bakalım bu sefer hangi kasa ve ssd'yi koyacaklar
BakalımStoklar yeniden bitti. Bakalım bu sefer hangi kasa ve ssd'yi koyacaklar
Bence 1000 stok bittiStoklar yeniden bitti. Bakalım bu sefer hangi kasa ve ssd'yi koyacaklar
amdye olan önyargın çok saçmaBence amdyi alma kasa çöp zaten ssd de yarı yarıya bekle zaten kimse bu kombinasyonda inteli almaz satılmayıncada eski kombinasyonu yaparlar
Amd de 5 4500 olduğu için demiştimamdye olan önyargın çok saçma
kardeş monitörün kaç hz?Ben valorantboynuyorum ve fps yarıya iniyor
kardeşim o sistem için o kadar kasa ayırmış demekki adam, haklısın kötü kasa fakat amdyi tercih edebilirsin şahsen ben kasası yüzünden amdyi tercih ettim sistemim geldi kurulumunu yapacağımdiğer söylediklerime cevabın var mı yüce üstad kasayı tek satıp sisteme sokmayıp çöpü millete itelemek
nedir durum iyi mi amd alalım mıkardeşim o sistem için o kadar kasa ayırmış demekki adam, haklısın kötü kasa fakat amdyi tercih edebilirsin şahsen ben kasası yüzünden amdyi tercih ettim sistemim geldi kurulumunu yapacağım
amd alacağım yarın inteli bekleyecek değilim bu saatten sonra ilerde ekleme/çıkarma yapılabilir bir sistem.nedir durum iyi mi amd alalım mı
gayet güzel sistem sırf csde 150-200fps fazla almak için öyle bi kasa tercih etmeyinnedir durum iyi mi amd alalım mı
Bu ssd ve kasa sanki ilk satişa çıkanlar değilmi? Sonra değiştirmişlerdi cünküarkadaşlar stok tekrardan açılmış kaçırmayın
![]()
PC HOCASI-GG6 INTEL v0.2 / INTEL i3-12100F / ASUS DUAL GeForce RTX 2060 EVO 6GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
PC HOCASI-GG6 INTEL oyuncu bilgisayarı INTEL i3-12100f ve ASUS RTX 2060 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
evet tekrardan aynı şekline getirmişlerBu ssd ve kasa sanki ilk satişa çıkanlar değilmi? Sonra değiştirmişlerdi cünkü
ilk çıkan intel de 1000 stok olduğuna inanmıyorum 3-5 tane satıp diğerlerine çöp kasayı itelediler şimdide yalandan onuda bitti gösteriyorlar .hocanın bu konuda ciddi açıklama yapması gerektiğini düşünüyorum.videosunda stok bitene kadar fiyat değişmeyecek demiş yani bitince değişebilir demek mantıklı anlıyoruz.lakin çöpleri sisteme dahil edip halen diğer parçaları tek tek satmak ahlaksızlıktır ve dolandırıcılıktır böyle ticaret olmaz böyle ahlak olmaz .fiyatı artsa bile almak isteyenler var ki biride benim