amd alacağım yarın inteli bekleyecek değilim bu saatten sonra ilerde ekleme/çıkarma yapılabilir bir sistem.
pc den sizin kadar anlamadığım için 3. maddenize dikkat etmedim 1. maddenize gelecek olursam bu düşünceye sahip olan sadece ben değilim videonuzun altındaki yorumlara bakarsanız görürsünüz neler olduğunu 2.maddenize gelecek olursanız parça değişmeyecek mi dediniz yoksa fiyat mı ? kasa tekli alınabilirken gg6 intelden cıkarılmıs diyorum çöp olayına getirip konuyu saptırıyorsunuz ki ayrıca videonuzda mesh e vurgu yapıyorsunuz bu kasaya sizin çöp dediğiniz anlamı cıkmaz mı?Merhaba Emre,
Foruma yeni kayıt olup çamur atmaya çalışmışsın. Normalde banlanman gerekli. Ancak cevap vereyim;
1-) Stok kaç adet beyan edildiyse o kadar satış yapılması ve fatura kesilmesi gerekli. Mevzuat gereği kafana göre stok söyleyip 10 tane satamazsın. Bilmiyorsan çamur atma.
2-) Stoklar bitinceye kadar evet parça değişmeyecek dedik. Fakat GamingGenTR kasa tarafında stokları o kadar ayıramamış. Bunu erkenden benimle paylaşmadılar. Fakat sistem kasa değişti diye her şey değişti "çöp" mantığına getirmen iticiliktir. Hala sistem kasa değişmiş olsa bile fiyat/performans kralı bir ürün.
3-) Ürünün içerisinde FSP 550W 80+ PSU kullanmıştık. Fakat onun da stoğu bittiği için DAHA İYİ BİR MODEL PSU olan FSP Performance 550W 80+ Bronze kullanılarak gönderilen sistemler oldu. Bunu neden söylemiyorsun?
• https://www.gaming.gen.tr/urun/79342/fsp-performance-550w-80-bronze-120mm-guc-kaynagi/
AYRICA GÜNCELLEME;
Şu anda Intel sistem de AMD sistem de stoklar güncellendiği için eski parçalar ile satılmaya devam ediyor.
foruma yeni kayıt oldum çünkü her kanalda pc hocasına yazıp durumdan haberdar etmek için arzu ederseniz banlayabilirsiniz benim için sıkıntı değil
ben ticari ve ahlaki değerlerden bahsettim
ör. bugün resmen insanlarla dalga geçtiler stok geldi sepete atıyoruz stok yok şaka gibi