Katılıyorum birde Tayvan sorunu felan var onu da hesap etmek lazım sıkıntı durum.İki haftadır alicaz hep. O sisteme bak buna bak şuna bak. Tmm artık alicaz bunu . Baktığım sistemler iki günde bir zamlaniyor. Bu fiyata bundan iyiside denk gelmez zaten bı daha
Reis zorladım şartları 5600 lusunu aldım 16899 aKatılıyorum birde Tayvan sorunu felan var onu da hesap etmek lazım sıkıntı durum.
Hayırlı olsun güle güle kulanınReis zorladım şartları 5600 lusunu aldım 16899 a
Bir sorun yok hala alınır bahsettiğiniz şekilde ama 5600 almanızı tavsiye ederim bütçeyi zorlamayacaksa.Selamlar arkadaşlar,
PC Hocası SkyGate işlemci 5500 yapıp kasayı da cougar mesh olan ile seçtiğimizde bu fiyat oluyor. Alınır mı sizce bu fiyata?
Buraya konu açtık belirtigimiz gibi alaliim diye. 10 dk içinde 500 lira fiyat farkı koymuşlar. 500 lira parasında da değiliz de böyle bı satış politikası olmaz. Fiyatı 15000 de yapsalar vazgeçtim. Alsınlar PC lerini bitaraflarina. Başka siteden başka PC buluruz
Aynen öyleydi dostum haklısınİşlemciyi 5500 yaptığımda 1300 gibi fiyat düşüyordu. Şuan işlemciyi düşündüğümüzde 660 lira gibi düşüyor . Konunun en başında resim çekmiştim . Oradaki fiyatla bı karsilastir
İlk yeni paylaşıldığı için tam ayarlamalar yapılıyordur o sırada yada stok bolluğuna göredir 10dk diyorsunuz ama 10dk da bir çok kişi almış olabilir ve normalde kazandıklarına göre daha az kazandıkları için böyle koşullarda hep fiyatı arttırıyorlar.İşlemciyi 5500 yaptığımda 1300 gibi fiyat düşüyordu. Şuan işlemciyi düşündüğümüzde 660 lira gibi düşüyor . Konunun en başında resim çekmiştim . Oradaki fiyatla bı karsilastir
Evet aldım kardeşim 5600 luyuSen aldın mı kardeş.
Aynen orda ayıp ettiler ama ben düşmüş haliyle aldım sistemiDemek istediğim şimdi ben sana bı ürün saticam 1000 liraya anlaştık. Sen ürünü almaya geldin dedim 1500 lira . Küfür etmezmisin
kısaca işlemcinin ekran kartını besleyememesi diyebilirim hocamTeşekkürler verdiğiniz bilgiler için. Birde bu darboğaz olayını kısadan aciklarmisiniz. Konsoldan PC ye geçince çok geri kalmışız
Saolasin dostum daha iyileri senin olur inşallah ama imkan vsrsa sistemi kaçırma bende zorladım monitör parasından zorlayarak aldım sistemi kampanya olmasın 20k bu sistemSevindim kardeşim hayırlı olsun güle güle kullan.