Piyasanın gerçekten altına çıkan F/P oranı çok yüksek sistemler oluyor.smokin sistem ne oluyor?
Piyasanın gerçekten altına çıkan F/P oranı çok yüksek sistemler oluyor.smokin sistem ne oluyor?
Ben soruyordumKim bekliyordu hatırlamıyorum ama her fırsatta smokin sistem soran biri vardı , işte geliyor. Smokin varsa ortalık karışacak diyebiliriz![]()
Hayır o değil insta st de giriş orta fp kralı alarm vermişti 1 gün önceHocam smokin i çektiyse bi 4090 geliyor demektir.![]()
hocam o lafın gelişi hani zam olucka ama gene%600 ne tamam enflasyon articak öyle görünüyor ama %600 de olmaz sanmıyorum ve bence daha fazla konuşmayalım siyasete yolu var bunun
Hmm bayılırım smokin sistemeEvet arkadaşlar uzun süre sonra, smokin sistem geliyor. Hazırlıklara başladım. Foruma özel stok ayıracağım. Haber edip, konusunu ayrıca açıcam.
hayır hocam kargoya verilmedi henüzHayır hocam faturada iade edemezsiniz kargoya verilmiştir zaten şimdi muhtemelen bakın isterseniz
en iyi F/P sistem
3060 ti veya rx 7600anladım hocamtahminim 3060 seviyesinde bir şey gelebilir
![]()
Naptın be o kadar olmazyok hocam kaybettik şuan bütçenizi zorlayın taksitle falan alın bütçenizi 14k yapıp kapabildiğinizi kapın 2 3 güne herşeye %600 zam gelicek
Bende aynı sistemi aldım faturalandırma aşamasında sizinki gibi, smokin sistem daha iyi gelir muhtemelen iade ettiniz mi acaba?itopyadan baha indirimlerinde aldığım sistem faturalandırma aşamasında, smokin sistem daha iyi gelirse, iptal edip alınabilirm mi? Bu aşamada iptal eden oldu mu daha önce? (sistem i3 13100f - rx 6650 xt - 1tb ssd - thermaltake s200)
Bende aynı sistemi aldım faturalandırma aşamasında sizinki gibi, smokin sistem daha iyi gelir muhtemelen iade ettiniz mi acaba?
bu gün verilir o zamanhayır hocam kargoya verilmedi henüz
Hocam bugün arayıp soracağım bakalım artık, buradan yazarım duruma göreBende aynı sistemi aldım faturalandırma aşamasında sizinki gibi, smokin sistem daha iyi gelir muhtemelen iade ettiniz mi acaba?
Büyük düşünmek lazım. Farkındayım evet, biz isteyelim belki gelir kısmet tabiiHayır o değil insta st de giriş orta fp kralı alarm vermişti 1 gün önce
Beyler bilen benim konuya bakabilirmi acil lazımda
Kesinlikle arkadaşa katılıyorum en azından ona gore bütçemizi ayarlarizbütçe ayırmak lazım acaba tam tarih verilir mi yayınlanmadan