- Tepki
- 4,954
rtx 3060 bekleniyor intel işlemci olr tahminimceHocam bende alacağım bu hafta R5 5600 -RTX 3060Ti sistem 13.500TL ye falan daha ucuza çıkma şansı olur mu ona göre bekleteceğim biraz daha
rtx 3060 bekleniyor intel işlemci olr tahminimceHocam bende alacağım bu hafta R5 5600 -RTX 3060Ti sistem 13.500TL ye falan daha ucuza çıkma şansı olur mu ona göre bekleteceğim biraz daha
Hmm beklesemmi bilmiyorum güzel bir fiyata sistem buldm çünkü kaçırmakta istemiyorumrtx 3060 bekleniyor intel işlemci olr tahminimce
Hmm beklesemmi bilmiyorum güzel bir fiyata sistem buldm çünkü kaçırmakta istemiyorum
3060 Falan desek ne kadara gelirki çünkü ben onun faturayıda işletirim bir nebze gene ucuzlardolar oldu 20.40 uçuyor valla korkuyorum sistem iptal olacak diye bu dönemde smokin cikartmak ortalıgı karıştırır benden demesi
hocam story atmıştı pc hocası giriş - orta segment olacak diye 3060 veya altı gelir giriş dediği için 3060dan aşağısı olabilir
3060 Falan desek ne kadara gelirki çünkü ben onun faturayıda işletirim bir nebze gene ucuzlar
1660 olursa kimse almaz bence 6gb vramGiriş orta denmişti arkadaşlar 3060 lı sistemede giriş denmez heralde. Elde kalan 1660S ler yada 2060 larla bişey olabilir sanki
ucuz olursa havada kapılır1660 olursa kimse almaz bence 6gb vram
umarım amd ekran kartı olur nvidia vraminden bıktmucuz olursa havada kapılır![]()
Vram olayını bildiğini sanmıyorumumarım amd ekran kartı olur nvidia vraminden bıktm
biliyorum 2k vb çözünürlük artık herşeye muhalefet olmazsan sevinrimVram olayını bildiğini sanmıyorum
Hayır olucam yanlış bilgilendirme yapıyorsunbiliyorum 2k vb çözünürlük artık herşeye muhalefet olmazsan sevinrim
kanka senin 3060 önerdiğin fiyatın 5k altına dün 6700xt önermişim bıdı bıdı yapıon yok ram yükseltmesi flnHayır olucam yanlış bilgilendirme yapıyorsun
3060 Altı derken fiyat altında olan RX 7600 gelse performansı da çok iyi , güzel olurdu bence.dolar oldu 20.40 uçuyor valla korkuyorum sistem iptal olacak diye bu dönemde smokin cikartmak ortalıgı karıştırır benden demesi
hocam story atmıştı pc hocası giriş - orta segment olacak diye 3060 veya altı gelir giriş dediği için 3060dan aşağısı olabilir
Evet arkadaşlar uzun süre sonra, smokin sistem geliyor. Hazırlıklara başladım. Foruma özel stok ayıracağım. Haber edip, konusunu ayrıca açıcam.
7700 kafi bence12gb3060 Altı derken fiyat altında olan RX 7600 gelse performansı da çok iyi , güzel olurdu bence.