Fırsat PC Hocası YENİ SİSTEM 14.899TL!!!

ZeroTolerance

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
63
Çevrendekilerin hepsi tüm RX6000 serisindeki kartları kullanıyor mu da hepsini kötülüyorsun ?
Ya bana gelip AMD'yi savunmayın Allah aşkına. Sende AMD kullanmıyormuşsun, kullansaydın sende sevmezdin. Sırf F/P için yanıp tutuşuyorsunuz AMD alınca haliniz bin pişman. Hayır yani AMD'nin ekran kartlarını Intel HD grafikle karşılaştırsanız anlarımda Nvidia bambaşka seviyelerde. Bu yüzden hiçbir üst düzey yayıncı, tasarımcı ve şirket AMD kullanmıyor!

Yusufb23

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
47
Ya bana gelip AMD'yi savunmayın Allah aşkına. Sende AMD kullanmıyormuşsun, kullansaydın sende sevmezdin. Sırf F/P için yanıp tutuşuyorsunuz AMD alınca haliniz bin pişman. Hayır yani AMD'nin ekran kartlarını Intel HD grafikle karşılaştırsanız anlarımda Nvidia bambaşka seviyelerde. Bu yüzden hiçbir üst düzey yayıncı, tasarımcı ve şirket AMD kullanmıyor!
Hocam bende AMD kullanan birisiyim nalet birşey sürücü olarak 6700 güncellendigi zaman 3070 kapışacak gibi duruyor 15bin TL civarı 3060ti sistem çıkar mı sence?

KS

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Sorduğum soruya cevap vermedin. Kaçamak yapıyorsun. AMD kartlar oyun tarafında daha iyi olduğundan render yazılım veya herhangi bir profesyonel işte Nvidia tercih ediliyor bu doğal bir şey. Ben yayın yapacak adama AMD önermiyorum.

ckribrahim

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,100
Çevremde nerede AMD kullanan varsa hepsi şikâyetçi. Uzaklarda aramama gerek yok hocam.

Seni mi kıracağım ekledim imzaya.
Ben değilim. Benim gibi bir sürü insanda değil. Yıllarca AMD kullandım. RX 470 ten RX 6600 XT ye kadar 10 tane kart değiştirdim. AMD nin asıl tek suçu ne biliyor musun. Elektrik kesildiğinde bile Wattman bildirimi geliyor. Aslında alakası bile olmamasına rağmen adam sana güzellik yapıp bildirim gönderiyor. Ama siz bu bildirimi hata sanıyorsunuz. Sonra vay efendim AMD wattman veriyor. Bu tip bir çok insan var bilgisayarı kapatıp açıyor wattman geldi diye konu açıyor. Yine alakası yok. Adam ramlerinden mavi ekran yiyor. AMD wattman bildirimi gönderiyor yine vay efendim AMD wattman hatası verdi. AMD bildirimleri kapatsa size göre hiç sorun çıkmayacak. Bildirim geliyor diye ekran kartı kötü diyorsunuz aynen siz böyle devam edin.

ZeroTolerance

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
63
Hocam bende AMD kullanan birisiyim nalet birşey sürücü olarak 6700 güncellendigi zaman 3070 kapışacak gibi duruyor 15bin TL civarı 3060ti sistem çıkar mı sence?
Bunu Taner hocaya sormak gerek veya başka Nvidia sistem çıkaran diğer YouTube kanallarını takip etmenizi öneririm. Ekran kartları fiyatları yavaşca düşüyor fakat TR pazarını ne kadar etkiler bunu bilemem. Fırsat sistem kovalamanızda ve beklemenizde fayda var.

KS

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Ben değilim. Benim gibi bir sürü insanda değil. Yıllarca AMD kullandım. RX 470 ten RX 6600 XT ye kadar 10 tane kart değiştirdim. AMD nin asıl tek suçu ne biliyor musun. Elektrik kesildiğinde bile Wattman bildirimi geliyor. Aslında alakası bile olmamasına rağmen adam sana güzellik yapıp bildirim gönderiyor. Ama siz bu bildirimi hata sanıyorsunuz. Sonra vay efendim AMD wattman veriyor. Bu tip bir çok insan var bilgisayarı kapatıp açıyor wattman geldi diye konu açıyor. Yine alakası yok. Adam ramlerinden mavi ekran yiyor. AMD wattman bildirimi gönderiyor yine vay efendim AMD wattman hatası verdi. AMD bildirimleri kapatsa size göre hiç sorun çıkmayacak. Bildirim geliyor diye ekran kartı kötü diyorsunuz aynen siz böyle devam edin.
Bu iki arkadaşın da tek yaptığı AMD kötülemek. Onlara anlatamazsınız.

Kawun

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Arkdaslar satin alicam ama ya urun geldiginde problemli ciksrsa diye korkuyorum bu durumda ne yapabilirm yardimci olun lutfen yarin gitsem yetisebilirmiyim bilmiyorum magazadaki stoklara

Yusufb23

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
47
Hocam bizim burda tadilat var diye 20kere elektrik gitmiştir powerboost psu vardır kasaysfa birşey olmadı ama hiç wattman hatası almadım

hörstduesnicht

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
13
Allahım gözlerim kanıyor Amd oyun tarafında daha iyi değil, fiyat tarafında daha iyi. Hiç mi amd kartların ray tracing performansından haberiniz yok?

AMD alınırsa sadece fiyat için alınır arkadaşlar. Saf güçte kullanmak isteyenler durmasın alsın, ben amd sistem aldım memnunum çünkü ray tracingi takmıyorum, kullanmasam da olur ama birçok kişi bu ray tracing mevzusunu bilmediği için amd kart alıp ray tracing açtığında büyük hayal kırıklığına uğrayabilir. Kaldı ki driver sorunları vs de var. Ha tabi sadece valorant oynayacaksanız pek önemli değil...

ZeroTolerance

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
63
Olur hocam biz profesyonel kariyerimizde Nvidia ile devam eder Nvidia ve Intelden şaşmayız.

KS

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Allahım gözlerim kanıyor Amd oyun tarafında daha iyi değil, fiyat tarafında daha iyi. Hiç mi amd kartların ray tracing performansından haberiniz yok?

AMD alınırsa sadece fiyat için alınır arkadaşlar. Saf güçte kullanmak isteyenler durmasın alsın, ben amd sistem aldım memnunum çünkü ray tracingi takmıyorum, kullanmasam da olur ama birçok kişi bu ray tracing mevzusunu bilmediği için amd kart alıp ray tracing açtığında büyük hayal kırıklığına uğrayabilir. Kaldı ki driver sorunları vs de var. Ha tabi sadece valorant oynayacaksanız pek önemli değil...
AMD kartlar raytracing ile hava atmıyor zaten merak etme. Her yandan kötüleme yaparsın. Sen sıkıntı yaşayınca herkes sıkıntı yaşıyor oluyor. Bazıları gibi tanıdığında varsa bile kötülemeye değer. Siz bildiğiniz yoldan şaşmayın ama insanlara sistem öneriyorum gelip her mesajıma da ifade yada yanıtlayıp AMD kötü yazmayın.

hörstduesnicht

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
13
AMD kartlar raytracing ile hava atmıyor zaten merak etme. Her yandan kötüleme yaparsın. Sen sıkıntı yaşayınca herkes sıkıntı yaşıyor oluyor. Bazıları gibi tanıdığında varsa bile kötülemeye değer. Siz bildiğiniz yoldan şaşmayın ama insanlara sistem öneriyorum gelip her mesajıma da ifade yada yanıtlayıp AMD kötü yazmayın.
O zaman oyun tarafında niye daha iyi diyorsun? Amd nvdianın üzerine ne katmış, hangi teknolojide daha iyi? Ben gerçekleri söylüyorum, insanlar da bu gerçeklere göre amd sistem alsın istiyorum, ben bu gerçeklere göre aldım ama bunları bilmeyen birisi ileride pişman olabilir. Zaten sorun herkeste oluyor demiyorum sadece yıl 2022 hala karşılaşan bir sürü kişi var.

Kawun

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Mağaza da stok büyük ihtimalle daha ucuz sürecektir. Az stok var ama çoğunluk web üzerinden almayı tercih ediyor.
Peki internetten aldigimizda urun sorunlu gelirse mesela kurup calistirdigimizda sorun yasarsak noluyor

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Nvidia ile amd kıyaslanamaz zaten. Sadece bütçesi olmayanlar alıyor amd yi. Nvidia dan tek iyi özellliği fp olması. Param olsa amd mi alırım.

ckribrahim

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,100
Nvidia ile amd kıyaslanamaz zaten. Sadece bütçesi olmayanlar alıyor amd yi. Nvidia dan tek iyi özellliği fp olması. Param olsa amd mi alırım.
Ben kullanıyorum. Evimde RTX 3060ti olmasına rağmen RX6600 kullanıyorum. Rakip kartların fiyatları birbirine yakın olmadığı sürece AMD kullanmayada devam edicem şahsen. Sırf Steamde RX 6600 gözüksün diye bile olsa yine bu kartı kullanırım.

slova

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
56
Bi arkadaş sayesinde sistemi almaktan çekiniyorum almayacağım hatta yeni sistem inşallah amd nvidia olur ne zaman çıkacağı hakkında bilgisi olan varsa söylerse sevinirim.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri