- Konu Sahibi
Sadece bütçeye bakılmıyor ki. Ben yazılım , yayın yapacak insalara Nvidia öneriyorum zaten. Yada sorarım marka tercihin var mı ona göre öneri yaparız. Buradaki sorun boş boş kötülemek. Şimdi 15k ya 3060 sistem mi 15k ya 3060Tİ-3070 arası sistem mi ? Tabii ki de RX6700 çok daha mantıklı. Bu kart 2K da kullanılabilir. AMD her geçen gün sorunlarını azaltırken yeni kartlar almak neden mantıksız olsun.Ben amd olsam sizi reklamcı niyetine işe alırdım. Şaka bir yana 3060 alacağıma 6650 alırdım heralde. Daha mantıklı en azından. Ama eğer 6650 ise , 6600 ı 3060 a tercih etmem mesela.
Şimdi 11 ila 14k arası bu sistemler çıkmadan önce millet hep 3050 yada 2060 sistemler ile geliyordu. RX6600 var dev gibi ben varım diyor sen niye gidip kaç yıllık RTX 2060 a para verirsin. Onu bırak daha kötüsü 3050 alan var. Niye "AMD kötüdür" denildiği için. Biri gelsin eski seri hakkında şikayet etsin lafım olmaz , haklıdır. 6000 Serisinde de hata alıyorsan kullandığın programlar yazılımlar çok etkileyebiliyor.
Driver çöküntüsü neden olur ? Çünkü AMD her yeni deneyimlemek istediği sürümü direk yayınlıyor. Kullanıcılar hata alıp şikayet edince bir sonraki sürümü ona göre düzeltiyor , başka yerde hata alıyor diğerinde tekrar düzeltiyor. Sen WHQL sürümü kur bir daha güncelleme niye hata alacaksın ki ? Burada Kaptan Amerika gibi sabaha kadar tartışabilirim.
@oktayss41 Kasanın üst tarafında 2x12cm fan yeri var büyük ihtimalle üst tarafa takılıyordur.