Fırsat PC Hocası YENİ SİSTEM 14.899TL!!!

KS

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Diyorum ki şuanki neslin ileri seviye anakartları bile alınmaz. Alın en ucuz m2. slotlu anakartı keyfinize bakın profesyönel iş yapmayacaksanız anakartta. Yeni nesil anakartlar ddr5 ile geliyor zaten şuan gerek yok mevcut nesil anakartlara para baymaya.

Cidden orada yazdığım cümleden bunu anlayamadın mı? gerçi sen okuduğunu anlasaydın iki ekran kartı markasıyla ilgili yaptığım objektif yorumlar üzerinden boş algı yapmazdın. Hele hele okuduğunu anlasaydın asla amd oyun konusunda nvdiadan daha iyi demezdin
AMD Oyun konusunda NVİDİA dan daha iyi :D

APRİLİKUKA

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
889
Dlsa ve fsr nin yapılış amacı aynı zaten.
bu videoyu izleyerek aradaki farkı anlayabilirsiniz.
Dediğim DLSS bit tık daha iyi ve ayrıca bu videoda fsr var yani eski teknoloji daha doğru bir karşılaştırma için fsr 2.0 gerekiyor ikisi arasında az fark var.

JohnWayne

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
@Syqex hocam bir şey danışacağım ben bu sistemi aldım ancak bu tarz değerli ve hassas ürünlerin kargolama sürecinden çok korkuyorum. Bu süreci en az zararla atlatmak için neler yapabilirim ? örnek olarak aklıma gelen pckolikten ekran kartını demonte olarak gönderimi isteme bunun dışında neler yapabilirim?

KS

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
@Syqex hocam bir şey danışacağım ben bu sistemi aldım ancak bu tarz değerli ve hassas ürünlerin kargolama sürecinden çok korkuyorum. Bu süreci en az zararla atlatmak için neler yapabilirim ? örnek olarak aklıma gelen pckolikten ekran kartını demonte olarak gönderimi isteme bunun dışında neler yapabilirim?
Ekran kartı kendi kutusunun içinde sistemden ayrı geliyor. Kargo geldiğinde her tarafı inceleyip kargoyu açıp sorun varsa hasar tutanağı tutturup kabul etmemek lazım. Oldu ki dışında falan sorun yok. Açarken videoya falan çekebilirsiniz garanti olması amacıyla , sistemi test edin sorun varsa PC Kolik ile iletişime geçin.

Sunnydiego

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
Sistemler 12 Eylül ve sonrasında kargoya verilecek diyor, yani alanlara gelmesine 2 haftaya yakın süre var. Peki ben firmanın mağazasına gitsem şu an sistem var mıdır yoksa mağazaya da mı 12 sonrası gelir bu sistemler?

KS

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Sistemler 12 Eylül ve sonrasında kargoya verilecek diyor, yani alanlara gelmesine 2 haftaya yakın süre var. Peki ben firmanın mağazasına gitsem şu an sistem var mıdır yoksa mağazaya da mı 12 sonrası gelir bu sistemler?
800 Stok web 200 stok mağazaydı ama web üzerinden satın alıp mağazadan elden alınacağını sanmıyorum. Yine de firmaya danışmakta fayda var.

Sunnydiego

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
3
800 Stok web 200 stok mağazaydı ama web üzerinden satın alıp mağazadan elden alınacağını sanmıyorum. Yine de firmaya danışmakta fayda var.
Yok webten vermeden direkt mağazadan alacağım fakat webten verilen siparişler 12 eylül sonrası kargoya verilecekmiş. Mağazaya da 12 eylülden sonra mı gelir yoksa şu an sistem bulunuyor mudur onu merak ettim, firmaya ulaşmak zor ama arayıp ulaşacağım en kötü

KS

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Yok webten vermeden direkt mağazadan alacağım fakat webten verilen siparişler 12 eylül sonrası kargoya verilecekmiş. Mağazaya da 12 eylülden sonra mı gelir yoksa şu an sistem bulunuyor mudur onu merak ettim, firmaya ulaşmak zor ama arayıp ulaşacağım en kötü
Instagram da baya sorulara story ile cevap veriyorlardı DM üzerinden ilgilenirler belki.

asiribis

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
Ben aradım sordum mağazadan da en erken 12 sinde alabiliyormusuz

asiribis

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
bunlar windows yüklü mü geliyor yoksa free mi bilen var mı ?

Than SKYWALKER

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
23
Kötülememe gerek mi var iyi değil zaten.
Cahil Türk Gencinim Funboy larına Laf Anlatmaktan Dilimde Tüy Bitti Gidin Biraz Sağda Solda Birşeyler Okuyun :D Al Herkese Hazır Cevapsın Bunada Cevap Versene?!

Bildiğim Herşeyi Yazacağım Öncelikle AMD Ekran Kartlarının Kullanımı Zordur Almadan Önce Nasıl Kullanacağınızı Öğrenmeniz Gerek Dalga Geçmiyorum Şimdi Anlatıcam

AMD Ekran Kartları NVİDİA Gibi Tak Çalıştır Kartlar Sayılmazlar Özenli Ve Temiz Kurulum Kullanım Gerektiriler AMD Bir Ekran Kartı Aldığınızda Sürücüyü İndirirken O Sürücünün OPTİONAL Değil WHQL Yani Test Sürecini Bitiemiş Temiz Bir Driver Olduğu Anlamına Gelir Sizin WHQL İbareli Driverleri İndirmeniz Gerek Diğer Optional İbareli Driverlar Beta Sürecinde Olanlardır

Driver Kurulumu Yapmadan Önce Windowsun Otomatik Driver Güncellemesini Kapatmalısınız Ve Her Zaman Driver ı İndirdikten Sonra Kurarken İnternet Bağlantınızı Kesmeniz Gerekir Windows Kafasına Göre Driver Yüklemesin Diye Her Zaman Driver ı Yüklemeden Önce Araştırma Yapın Örneğin 1.83.28 Diye bir Yeni Sürüm Driver Çıktığı Hakkında AMD Software Üzerinden Bildirim Aldınız 1 2 gün Bekleyin Ve Forumlarda Araştırın Yada Sorun Bu Sürümü Kullanıp Problem Yaşayan Varmı

AMD Ekran Kartlarının Tavsiye Edilen Çözünürlülük Önerisi Vardır Mesela RX6600 Ekran Kartı 1080P İçin Geliştirilmiştir Siz Gidip Örneğin COD WARZONE Oyununu FSR Yada RSR İle 2K da Oynamaya Çalıştığınız Zaman Kesin İhtimalle Oyun Sırasında Büyük Hatalarla Karşılaşacaksınız AMD Ekran Kartları Hassastır Çünki Az Güç Tüketimi İle En Yüksek Performansı Amaçlar

Wattman Konusuna Gelirse
1-Wattman Bir Hata Değildir
Wattman Herhangi bir Sorun Yaşadığınızda örn: Ani Elektrik Kesintisi Yada Ekran Kartına Zarar Verebilecek Herhangi Bir Durum da Ekran Kartının Ayarlarını 0 Layıp Onu Korumayı Amaçlar Bazen bu Sebebten Sistemden Görüntü Alamayabilirsiniz Zaten bu Yüzden Herkes Bunu Hata Olarak Nitelendiriyor Ve Bencede Oldukça Saçma Ama Dediğim Gibi Hassas Bir Kart Olduğu İçin Gerekli Görmüşler

Sorularınız Varsa Alabilirim?

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri