Piyasadaki bütün oyunları oynayabilirsiniz.Arkadaş bu sistem rahatlıkla league of legends ve emsal oyunları çalıştırıp yayın yaptırır mi ?
Dlsa ve fsr nin yapılış amacı aynı zaten.Dlss fsrden daha iyi ama 2 sininde desteklemediği anda RSR sa diyip odaya giriyor.Bence dlss ve fsr aynı tek şey arada bir alınan wattman hataları onlarıda düzeltirsin biter.
Hocam onlar şimdi yayıncıyı izliyor adamda rtx var diye öyle söylüyor e adam render yapıyor oyun oynuyor yayın falan derken nvidia öneriliyor zaten bu sistemde amd kullanılmasının sebebi gereksiz 1 2 bin tele daha ücret artmasın hem sadece oyun oynayacak biri için amd radeon yeterli zaten f/p fiyatına göre performansını amd radeon kartlar veriyorNvidia kartlarında tercih edilmesi gereken anlar var sebepler var ama bu arkadaşlar direk genel kötülemeye gidiyor.
Yayıncı olmadıkdan sonra nvidia almaya gerek yok zaten. Fsr ve dlss grafikteki ayrıntıları iyi göstermek ile yükümlü. Yayınco değilsen gereksiz.Hocam onlar şimdi yayıncıyı izliyor adamda rtx var diye öyle söylüyor e adam render yapıyor oyun oynuyor yayın falan derken nvidia öneriliyor zaten bu sistemde amd kullanılmasının sebebi gereksiz 1 2 bin tele daha ücret artmasın hem sadece oyun oynayacak biri için amd radeon yeterli zaten f/p fiyatına göre performansını amd radeon kartlar veriyor
@EnesIAllahım gözlerim kanıyor Amd oyun tarafında daha iyi değil, fiyat tarafında daha iyi. Hiç mi amd kartların ray tracing performansından haberiniz yok?
AMD alınırsa sadece fiyat için alınır arkadaşlar. Saf güçte kullanmak isteyenler durmasın alsın, ben amd sistem aldım memnunum çünkü ray tracingi takmıyorum, kullanmasam da olur ama birçok kişi bu ray tracing mevzusunu bilmediği için amd kart alıp ray tracing açtığında büyük hayal kırıklığına uğrayabilir. Kaldı ki driver sorunları vs de var. Ha tabi sadece valorant oynayacaksanız pek önemli değil...
@EnesIYa bana gelip AMD'yi savunmayın Allah aşkına. Sende AMD kullanmıyormuşsun, kullansaydın sende sevmezdin. Sırf F/P için yanıp tutuşuyorsunuz AMD alınca haliniz bin pişman. Hayır yani AMD'nin ekran kartlarını Intel HD grafikle karşılaştırsanız anlarımda Nvidia bambaşka seviyelerde. Bu yüzden hiçbir üst düzey yayıncı, tasarımcı ve şirket AMD kullanmıyor!
Hocam o zamam bu fiyata rtx 3060 sistem arayın
B550 yapıp alıyorum ozaman inşallah coil whine sorunu olmadan gelir amin hadi bakalım ilk deneyimimHocam o zamam bu fiyata rtx 3060 sistem arayın. Varsa bende alayım. Neyse , siz dinlemeyin hocam alın geçin , bütçeniz ne kadar bilmiyorum ama bu fiyata nvidia sistem bulamazsınız. Yayın yapacağım diyorsanızda bu kart yeterli.
B550M-A PRO çok giriş seviye bir B550. Hani PCI 4.0 olsun diye alınabilir belki ama pasif soğutması bile yok.B550 yapıp alıyorum ozaman inşallah coil whine sorunu olmadan gelir amin hadi bakalım ilk deneyimim
Syqex valla kankam şimdi b550m- a yaptım yine içime kurt düştü kötümü degil mi aldım ya şimdi.Yani o nasıl Türkçe ? 2-3 Kere okudum hâlâ anlayamadım. B550 yi kötülememizi mi tutuyorsun yada kötülemeyelim mi valla anlamadım.
Bende tam ankamadım ama ileride özelleştirme yapmayacaksak b450 öneriyor galiba arkadaş. Boşa para harcamamızı istemiyor b450 a320 kâfi diyor.Yani o nasıl Türkçe ? 2-3 Kere okudum hâlâ anlayamadım. B550 yi kötülememizi mi tutuyorsun yada kötülemeyelim mi valla anlamadım.
Yani o nasıl Türkçe ? 2-3 Kere okudum hâlâ anlayamadım. B550 yi kötülememizi mi tutuyorsun yada kötülemeyelim mi valla anlamadım.
Hocam sistemde özelleştirme yapmasanızda götürür sizi.Syqex valla kankam şimdi b550m- a yaptım yine içime kurt düştü kötümü degil mi aldım ya şimdi.
Kanka valla aldım şuan b550m a yapıpHocam sistemde özelleştirme yapmasanızda götürür sizi.