Fırsat PC Hocası YENİ SİSTEM 14.899TL!!!

AVEİ10

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Arkadaş bu sistem rahatlıkla league of legends ve emsal oyunları çalıştırıp yayın yaptırır mi ?

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Dlss fsrden daha iyi ama 2 sininde desteklemediği anda RSR sa diyip odaya giriyor.Bence dlss ve fsr aynı tek şey arada bir alınan wattman hataları onlarıda düzeltirsin biter.
Dlsa ve fsr nin yapılış amacı aynı zaten.
bu videoyu izleyerek aradaki farkı anlayabilirsiniz.

KS

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
@Syqex hocam siz uğraşmayın rtx 3060 3070li kartlarda isminde "RTX" olduğu için daha iyi sanıp amd kötüleyenlerle yazmanıza değmez be hocam ya <3
Nvidia kartlarında tercih edilmesi gereken anlar var sebepler var ama bu arkadaşlar direk genel kötülemeye gidiyor.

mertaliozturk

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
323
Nvidia kartlarında tercih edilmesi gereken anlar var sebepler var ama bu arkadaşlar direk genel kötülemeye gidiyor.
Hocam onlar şimdi yayıncıyı izliyor adamda rtx var diye öyle söylüyor e adam render yapıyor oyun oynuyor yayın falan derken nvidia öneriliyor zaten bu sistemde amd kullanılmasının sebebi gereksiz 1 2 bin tele daha ücret artmasın hem sadece oyun oynayacak biri için amd radeon yeterli zaten f/p fiyatına göre performansını amd radeon kartlar veriyor

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Hocam onlar şimdi yayıncıyı izliyor adamda rtx var diye öyle söylüyor e adam render yapıyor oyun oynuyor yayın falan derken nvidia öneriliyor zaten bu sistemde amd kullanılmasının sebebi gereksiz 1 2 bin tele daha ücret artmasın hem sadece oyun oynayacak biri için amd radeon yeterli zaten f/p fiyatına göre performansını amd radeon kartlar veriyor
Yayıncı olmadıkdan sonra nvidia almaya gerek yok zaten. Fsr ve dlss grafikteki ayrıntıları iyi göstermek ile yükümlü. Yayınco değilsen gereksiz.

slova

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
56
Allahım gözlerim kanıyor Amd oyun tarafında daha iyi değil, fiyat tarafında daha iyi. Hiç mi amd kartların ray tracing performansından haberiniz yok?

AMD alınırsa sadece fiyat için alınır arkadaşlar. Saf güçte kullanmak isteyenler durmasın alsın, ben amd sistem aldım memnunum çünkü ray tracingi takmıyorum, kullanmasam da olur ama birçok kişi bu ray tracing mevzusunu bilmediği için amd kart alıp ray tracing açtığında büyük hayal kırıklığına uğrayabilir. Kaldı ki driver sorunları vs de var. Ha tabi sadece valorant oynayacaksanız pek önemli değil...
@EnesI

slova

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
56
Ya bana gelip AMD'yi savunmayın Allah aşkına. Sende AMD kullanmıyormuşsun, kullansaydın sende sevmezdin. Sırf F/P için yanıp tutuşuyorsunuz AMD alınca haliniz bin pişman. Hayır yani AMD'nin ekran kartlarını Intel HD grafikle karşılaştırsanız anlarımda Nvidia bambaşka seviyelerde. Bu yüzden hiçbir üst düzey yayıncı, tasarımcı ve şirket AMD kullanmıyor!
@EnesI

slova

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
56
Hocam o zamam bu fiyata rtx 3060 sistem arayın :D . Varsa bende alayım. Neyse , siz dinlemeyin hocam alın geçin , bütçeniz ne kadar bilmiyorum ama bu fiyata nvidia sistem bulamazsınız. Yayın yapacağım diyorsanızda bu kart yeterli.
B550 yapıp alıyorum ozaman inşallah coil whine sorunu olmadan gelir amin hadi bakalım ilk deneyimim

hörstduesnicht

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
13
Yeni ekran kartları PCI 5.0 gelmeyecek mi? Bu ekonomi de cidden giriş seviyesi olmasın diye b550 'yi mi kötülüyorsunuz arkadaşlar? hel hele DDR5 anakartlar çıkmışken alın bi ddr5 anakart çok giriş seviyesi olmasın değil mi sudan ucuz? Allah aşkına güldürmeyin ya. Alın b450m ya da a320m ( m.2 slotlu) en ucuzunu geçin boş yere para harcamayın fazla özelleştirme yapmayacaksanız ana kart üzerinde. FPS farkı neredeyse sıfır.

KS

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,235
Yani o nasıl Türkçe ? 2-3 Kere okudum hâlâ anlayamadım. B550 yi kötülememizi mi tutuyorsun yada kötülemeyelim mi valla anlamadım.

slova

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
56
Yani o nasıl Türkçe ? 2-3 Kere okudum hâlâ anlayamadım. B550 yi kötülememizi mi tutuyorsun yada kötülemeyelim mi valla anlamadım.
Syqex valla kankam şimdi b550m- a yaptım yine içime kurt düştü kötümü degil mi aldım ya şimdi.

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Bende tam ankamadım ama ileride özelleştirme yapmayacaksak b450 öneriyor galiba arkadaş. Boşa para harcamamızı istemiyor b450 a320 kâfi diyor.

hörstduesnicht

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
13

Diyorum ki şuanki neslin ileri seviye anakartları bile alınmaz. Alın en ucuz m2. slotlu anakartı keyfinize bakın profesyönel iş yapmayacaksanız anakartta. Yeni nesil anakartlar ddr5 ile geliyor zaten şuan gerek yok mevcut nesil anakartlara para baymaya.

Cidden orada yazdığım cümleden bunu anlayamadın mı? gerçi sen okuduğunu anlasaydın iki ekran kartı markasıyla ilgili yaptığım objektif yorumlar üzerinden boş algı yapmazdın. Hele hele okuduğunu anlasaydın asla amd oyun konusunda nvdiadan daha iyi demezdin.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri