- Tepki
- 948
Ben sistemi cooler master kasa ile degisip aldim anakarti yukseltmedim sorun cikarir mi ya da dusuk kalir mi?
cougarda iyiydi ama coolermaster daha iyidir hocam hayırlı olsun güzel sistem kalmaz
Ben sistemi cooler master kasa ile degisip aldim anakarti yukseltmedim sorun cikarir mi ya da dusuk kalir mi?
50 ibareli 6000 serisi kartlar yüksek fiyattan satılıyor ama aralarındaki fps farkı çok düşük. 6750ye de 3000 lira fark vermek yerine zaten 6700 xt alırım daha iyi yeter ki fiyatı daha uygun olsun. Benim beklentimin altında kaldı sistem daha iyi bekliyordum o yüzden tatmin etmedi herkesin kendi tercihi.girip baktım sinerjiye özelleştirmeden corsair kasa seçtim cougar daha pahalı olmasına rağmen 750 tl oradan
rx 6700 dual ak akçede en düşük 9724 tl satılıyor. 6750 xt ise 12.224 tl satılıyor.
toplam 3250 tl fark var. Kaç tl olması lazım tatmin etmesi için?
Marka değil model önemli wd'nin giriş seviyesi green modeli ama idare edercourgar kasayı 4yıl boyunca kullandım corsair aldım değiştirdim sonra kullanamdığın kasa hakkında bence boş yorum yapma. ssd fiyatına göre gayet iyi. daha iyi fiyata daha iyi alternatif varsa atarsın sanki ssd powerboost marka da çöp diyorsun western digital gibi bir firmaya neyse ikna etmeye uğraşmayacağım seni
50 ibareli 6000 serisi kartlar yüksek fiyattan satılıyor ama aralarındaki fps farkı çok düşük. 6750ye de 3000 lira fark vermek yerine zaten 6700 xt alırım daha iyi yeter ki fiyatı daha uygun olsun. Benim beklentimin altında kaldı sistem daha iyi bekliyordum o yüzden tatmin etmedi herkesin kendi tercihi.
Hiç de değil. Aynı sistem itopya veya gaminggende çıksaydı en az 1500tl daha uygun olurdu
Iade etsem para hemen gelir mi hemen gelmiyorsa riske atmak istememcougarda iyiydi ama coolermaster daha iyidir hocam hayırlı olsun güzel sistem kalmaz
Öyle tabi hocam stok bol olabilir bazı parçalarda zaten rx6600 seçince -800 kesilmesinden belli 6600 ile 6750 arasında dağlar kadar fiyat farkı var. Sistem zaten kötü değil 1440p oyunculukta bu fiyata ideal. Ben sadece biraz daha ucuz veya parçaların bir tık daha kaliteli olmasını beklemiştim.doğrudur ama ben sonuçta önüme gelene bakıyorum yeri geliyor eleştiriyorum kullanılan parçalar nezlinde karşısındaki 3070 veya ti lı sistemlere bakın fiyatlara veya 6750 xt daha uygunu varsa yorumlarımı kaldırırm. Bu adamın yalan söylediğine daha şahit olmadım 1senedir takip ediyorum bazı arkadaşlar foruma gelip daha bilmeden ne olduğunu gömmeye çalışıyorlar.
dolar olmuş 18 abdullah bile sistem çıkmıyor artık ki fp çıkamayacağını biliyor oda bu kadar. çünkü firmaların makaslarıda daraldı donanım arşivi ve pc hocasındna başka çok iyi alternatif kim kaldı?
o yüzden bu çıkan sistem parça kalitesi olarak ve fiyat olarak gayet iyi. 6700 xt tercih etse fiyat düşerdi doğru. ona bakarsak cougar kasa yerine corsair seçilse yine fiyat düşerdi. bu da firmaların b iraz stok stratejisi. elinde yoksa akakçeden düşük fiyatta bu var bunu koyalım diyemiyorlar
Öyle tabi hocam stok bol olabilir bazı parçalarda zaten rx6600 seçince -800 kesilmesinden belli 6600 ile 6750 arasında dağlar kadar fiyat farkı var. Sistem zaten kötü değil 1440p oyunculukta bu fiyata ideal. Ben sadece biraz daha ucuz veya parçaların bir tık daha kaliteli olmasını beklemiştim.
Sistem gayet iyi , fiyatda güzel bence. Bütçesi olan alsın derim daha iyisini bulurlarmı bilmem. Ben bu sisteme 8.8 puan veririm![]()
Evet anakartı pek beğenmedim ama elden ne gelirse artık. Bir kaç yıl götürür sıkıntı çıkarmaz.benden de bir 8.9 u var anakart b550 olsa tadından yenmezdi
Evet çıkacak 2. sistem RTX serisinden olacaktı sanırım 3. olarak çıkaracaklar.nvidia olmayacakmıydı ben mi yalnış okudum
Taaksitli alırız diye beklemiştik. Taksit de olmuyor sanırım . Alicak arkadaşlara hayırlı olsun