En önemli şehrimiz ve en çok kişi orada yaşıyor. Sizce de orada olması normal değil mi ?Ne varsa istanbulda oturanlara var h.o alanlara
En önemli şehrimiz ve en çok kişi orada yaşıyor. Sizce de orada olması normal değil mi ?Ne varsa istanbulda oturanlara var h.o alanlara
Bence değil. Türkiye nüfusunun ortalama 6'da 1'i yaşıyor, geriye kalan 6'da 5'i her yerde, haberlerde, konserlerde, etkinliklerde, orada burada önemsizleştiriliyor. Bu durum İstanbul'u cazibe merkezi kılıyor, bu durum göçü de artırıyor.En önemli şehrimiz ve en çok kişi orada yaşıyor. Sizce de orada olması normal değil mi ?
"6'Da 5'i her yerde" Lafına bakarsak her yerde bir mağaza ve her mağazaya özel de bir sistem gerekir. Mantıksız olan bu zaten. İstanbul için ne olursa olsun merkez olduğu gerçeği değişmez.Bence değil. Türkiye nüfusunun ortalama 6'da 1'i yaşıyor, geriye kalan 6'da 5'i her yerde, haberlerde, konserlerde, etkinliklerde, orada burada önemsizleştiriliyor. Bu durum İstanbul'u cazibe merkezi kılıyor, bu durum göçü de artırıyor.
Bu fiyata kasanın bu olması bence her şeyden daha önemli. İtopya severdi spec delta kasaları.Ben bileşenleri bile bu kadar iyi tahmin etmiyordum. H510 Flow ve C750 gelirse efsane olur falan demiştim hatta. H510 Flow geldi. C750 yerine TX750 geldi yine mükemmel.
Neye göre merkez? Türkiye'nin merkezi Ankara mesela. Oraya da bir özellik atfedilebilir. 6'da 5 için üvey evlat muamelesi yapılırsa Anadolu'da ne üretici kalır ne de metropollerde kiralanacak dahi ev bulunabilir. İstanbul'u cazibe merkezi yaptıkları için zaten böyle nüfus dengesizlikleri var. Hala da bu kafa yapısı devam ediyor, ne yazık ki."6'Da 5'i her yerde" Lafına bakarsak her yerde bir mağaza ve her mağazaya özel de bir sistem gerekir. Mantıksız olan bu zaten. İstanbul için ne olursa olsun merkez olduğu gerçeği değişmez.
Merkez ile Başkent farklı şeyler.Neye göre merkez? Türkiye'nin merkezi Ankara mesela. Oraya da bir özellik atfedilebilir. 6'da 5 için üvey evlat muamelesi yapılırsa Anadolu'da ne üretici kalır ne de metropollerde kiralanacak dahi ev bulunabilir. İstanbul'u cazibe merkezi yaptıkları için zaten böyle nüfus dengesizlikleri var. Hala da bu kafa yapısı devam ediyor, ne yazık ki.
Online'da satabilirler, daha önce yapıldığı gibi. Anlamak bu kadar zor mu? Hepsini olmasa da en azından 3-5 tane de olsa sembolik.Merkez ile Başkent farklı şeyler.
Ayrıca bu sistem "itopya Airport AVM" için özel stoklu sistem.
Adamlar "Airport AVM" açılış sistemini Ankara mağazasında mı satsınlar?
Kasadan ziyade güç kaynağı önemli. TX iyi baya. Diğerlerini söyleme gerek yok zaten her sistemde kullanılan SSD ve ramler.Bu fiyata kasanın bu olması bence her şeyden daha önemli. İtopya severdi spec delta kasaları.
Stok yok hocam. Stok olsa neden satmasınlar? Adamlar 50 stok koymuş.Online'da satabilirler, daha önce yapıldığı gibi. Anlamak bu kadar zor mu?
Hocayı 3 taraftan kuşatalım da incelediğini bize satsın. Efsane olmuş. Gerçekten EFSANE.@OceanLaB takdir ettim helal olsun. Aşırı iyi sistem. Bu yılın değil son 2 yılın bile en iyi sistemi olabilir dolar kuruna göre.
Çıkarılan sistem çok iyi bu bir kenara, ama Anadolu'dan belki de yola çıkıp bu sistem için gelenler oldu velev ki alamadılar ki stok az bu normal. Ben onları düşünüyorum. Yani 50 stoğun hadi 10 tanesini online'da satsa en azından bizler derdik ki almak çok zor ama bir şansımızı deneyelim online'da diye. 1000 stok da koysan yine yetmeyecek, bu bir gerçek. Söylemek istediğim çok başka.Stok yok hocam. Stok olsa neden satmasınlar? Adamlar 50 stok koymuş.
Onda da ekran kartları farklı marka modellerden 3'er 5'er eklenmiş.
Yani mağazaya özel 200-250 stok olsa, dediğinizde haklısınız ama yapacak bir şey yok.