Valla kavga çıkmasın, bir de Al-Sat tayfa yerine ihtiyacı olanlar alsın.18k az para değil ondandır
bende hocam bakalım sıradakı herkes alabılecek mı yoksa kaynayanlar olcakamıValla kavga çıkmasın, bir de Al-Sat tayfa yerine ihtiyacı olanlar alsın.
Günü drama olmadan kapatalım. Ben bunu bekliyorum.![]()
Tutamıyorum milleti az kaldı giriyor lar izdiham varValla kavga çıkmasın, bir de Al-Sat tayfa yerine ihtiyacı olanlar alsın.
Günü drama olmadan kapatalım. Ben bunu bekliyorum.![]()
Sıkıntı yok sıradakiler alicak ama insanlar parçaları merak ediyorlar ogrenemezler ise zorla girmeye çalışıyorlarbende hocam bakalım sıradakı herkes alabılecek mı yoksa kaynayanlar olcakamı
Tak kulaklığı, yaparsın sen.Tutamıyorum milleti az kaldı giriyor lar izdiham var
hala soylenmemesı saçmalık ne aldığını bılmeden mıllet beklıyorparçaları merak ediyorlar ogrenemezler
PCH'nin sistemi 17:30'da satışa açılacağı için söylemiyorlardır. Bu gayet normal.hala soylenmemesı saçmalık ne aldığını bılmeden mıllet beklıyor
haklısınız fakat ben sabahtan beri beklıyen ınsanklar için dedimPCH'nin sistemi 17:30'da satışa açılacağı için söylemiyorlardır. Bu gayet normal.
Çünkü tüm bilgiler video dışından verilecekse, Taner'in stüdyoda oturup video çekmesinin anlamı nerede?![]()
hocam telefonun modelı nedır sulu boya gıbı saçlar
Evet 4 tane kapının dibine kurulduCidden kamp sandalyesi ile gelenler mi oldu?![]()
BBL için değişik değişik bağırıyorlarHepsi pch sistemi içinmi gelmiş?
Ciddi çalışılmış.Evet 4 tane kapının dibine kuruldu