- Tepki
- 889
O ara gg6 da çıkmıştı zatenO ama biraz eskide kaldı
O ara gg6 da çıkmıştı zatenO ama biraz eskide kaldı
Pek farkı yok inceleme yaptığını al demek isteyecekDa çıkarmıyor inceleme yapcak
10 11 k parayı 1650 li sistemlere istiyolar amaHocam şu an 10-11 e alınabilecek çok sistem var ama 7-8 e yok.Bunları da değerlendirmelisiniz bence.
11k ya 3050li sistem satın aldım ve 10k ya 1660s li sistemlerde var10 11 k parayı 1650 li sistemlere istiyolar ama
3050 ve 1660 süper vardı hocam.10 11 k parayı 1650 li sistemlere istiyolar ama
3050'li sistemin stoğu tükenmiş.3050 ve 1660 süper vardı hocam.
Hocam gün içinde gelir bence.3050'li sistemin stoğu tükenmiş.
InşallahHocam gün içinde gelir bence.
Stok var bakabilirsiniz amakasa değişmiş fiyat 11.089 olmuşInşallah
Gördüm hocam Güzelim thermaltake kasa gitmis amaStok var bakabilirsiniz amakasa değişmiş fiyat 11.089 olmuş
Ben direk yaz kampanyası başladığı anda satın aldım Adana'da yaşıyorum sizce ne zmna gelir arkadaşlarGördüm hocam Güzelim thermaltake kasa gitmis ama
Birkaç güne gelir. En fazla bir hafta sürer.Ben direk yaz kampanyası başladığı anda satın aldım Adana'da yaşıyorum sizce ne zmna gelir arkadaşlar
3050 mi 1660 süper mi iyiBirkaç güne gelir. En fazla bir hafta sürer.
Neredeyse fark yok. Performans kısmında aynı sayılırlar ama 3050 daha güncel ve RTX DLSS gibi teknolojileri bulunuyor.3050 mi 1660 süper mi iyi
güzel bir şey bu şartlarda gelmeyebilir fakat maalesef yaşadığımız bu kötü ekonomide daha yüksek bütçe insanları bir tık zorlayabilir almak isteyen benim gibi öğrencilerde olacağı için aileyi ikna etme süresi dahada uzayabiliyorO paraya güzel bir sistem gelmez :/
Bütçen düşük ise para biriktir yükselt çünkü o fiyata ciddiyim sistem gelmez.güzel bir şey bu şartlarda gelmeyebilir fakat maalesef yaşadığımız bu kötü ekonomide daha yüksek bütçe insanları bir tık zorlayabilir almak isteyen benim gibi öğrencilerde olacağı için aileyi ikna etme süresi dahada uzayabiliyor
Aslında giriş seviye olacaksa gelebilir bence.Bütçen düşük ise para biriktir yükselt çünkü o fiyata ciddiyim sistem gelmez.
Hangi Sistem Link AtarmısınızStok var bakabilirsiniz amakasa değişmiş fiyat 11.089 olmuş