Sistem orta seviye olsun. Fiyat bandı 10bin 11 bin arası olsun
geçen gün çıktı zaten kral şimdi orta ve yüksek seviyede olucakSistem orta seviye olsun. Fiyat bandı 10bin 11 bin arası olsun
bir tane daha çıksa iyi olur reis yüksek alamıyorum max alabilceğim bütçe bugeçen gün çıktı zaten kral şimdi orta ve yüksek seviyede olucak
aynısı çıkmaz tekrar. önümüzdeki ay artık.bir tane daha çıksa iyi olur reis yüksek alamıyorum max alabilceğim bütçe bu![]()
Haftasonu çıkacaksa bugün yüksek ihtimal bilgi verir.Hocam ne zaman çıkacak ya![]()
Hocam benim bütçem 27bin lira gibiHaftasonu çıkacaksa bugün yüksek ihtimal bilgi verir.
Bekliyoruz halayeni gelcek sistem hakkında bilgi varmı ?
büyük ihtimal 20 25 arası bir fiyata 3070li veya 6750xtli olabilirBekliyoruz hala
Ilk 3060 gelicek diye biliyorum.büyük ihtimal 20 25 arası bir fiyata 3070li veya 6750xtli olabilir
Cidden fiyat bandını öğrenelim lütfen ya boyumuzun ölçüsünü alalım 12 den bir lira yukarı olsun alamam ben meselaen azından fiyat bandını ve hangi site olduğunu öğrensek de ona göre pozisyon alsak
binden fazla olur kralCidden fiyat bandını öğrenelim lütfen ya boyumuzun ölçüsünü alalım 12 den bir lira yukarı olsun alamam ben mesela
Bugün çıkacak dün instagramdan tarih bugünün tarihini vermişti sistem için.Haftasonu çıkacaksa bugün yüksek ihtimal bilgi verir.
Taner hocam giriş orta dedik 4900-5900 dedik 8 bine bile razıydık gtx 1660super veya ti sistem için.bütün sistemler çıktı 10 K üzeri bu sistem halen gelmedi.bizleri unutma Taner hocam saygılar.Selamlar arkadaşlar,
Yeni Fiyat/Performans PC Hocası sistemi belirleyeceğiz. Bunun için AMD, Intel CPU ve AMD - NVIDIA GPU öncelikli olup, diğer parçaları da (giriş - orta segment olacak şekilde) belirleyip firmalarla kavgaya başlayacağım.
Örneğin;
• "Sistem giriş seviye olsun. GPU AMD, CPU AMD olsun. Fiyat aralığı 4899 - 5899 TL arası olabilir." şeklinde yorumlayabilirsiniz. Ortak karar alıp ona göre şekillendirelim hamuru![]()
Knk pc hocasının kini al benceHocam benim bütçem 27bin lira gibi
bu sistemi topladım ya bunu alıcam ya da yeni geleni![]()
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com