cuma mesai bitiminden önce belli olsa da bütçemizi ayarlasak keşkeTaner Hocam detaylar belli olmadı mı? @OceanLaB
bugün bilgi verilecek denmişti ama unuttu sanırım sistem hafta sonu mu çıkacak?Taner Hocam detaylar belli olmadı mı? @OceanLaB
Fiyat kaç olur sizce böyle olursaŞöyle güzelinden 3 fanlı bir 3060 ti / 3070 + ryzen 5600x işlemcili, yanında abur cubur niyetine güzelinden 16 gb ramli 750W powersupply ve sıvı soğutmalı çıtırından bir sistem tadından yenmez.
Fiyat kaç olur sizce böyle olursa
2060 Sistem çıktığı için bence bu ay bu fiyatlara daha sistem gelmez. Bundan sonra üst seviyeler çıkar bir daha ki aya artık giriş seviyeden tekrar sistem gelir.RX 6600 Ya da 2060 Süper içeren bir sistem çok harika olurdu. Kırpılmış 3050 ya da GTX serisi gibi artık devri kapanmış sayılabilecek sistemler olmasında birde bütçe olarak 12 K civarı güzel bir anlaşma ile gelirse bahsettiğim sistemler daha ne denir ki?
Böyle bir sisteme gücünüz varsa bence beklemeyin 750W az olmuş üstadımŞöyle güzelinden 3 fanlı bir 3060 ti / 3070 + ryzen 5600x işlemcili, yanında abur cubur niyetine güzelinden 16 gb ramli 750W powersupply ve sıvı soğutmalı çıtırından bir sistem tadından yenmez.
Umarım bu sefer 3060 dengi sayılan RX 6600 gibi bir tık üst seviye sistem gelir ayrıca 2060 süper neredeyse 3060'a rakip bir ekran kartı oyun performasnı açısından konuşuyorum. 2060'lı sistem hem fiyatı hem performansı ile çerezlik bir sistemdi umarım 12 k üstü bir sistemle karşılaşıp hüsrana uğramayız. Bu arada aldığım bilgiye göre Gençer Gaming Cuma efsane bir sistemimiz gelecek beklemede kalın dedi arkasından PCHOCASI sosyal medyadan açıklama yaptı en azından bir ihtimal var.2060 Sistem çıktığı için bence bu ay bu fiyatlara daha sistem gelmez. Bundan sonra üst seviyeler çıkar bir daha ki aya artık giriş seviyeden tekrar sistem gelir.
12-14k arasi 3060 sistem gelir benceUmarım bu sefer 3060 dengi sayılan RX 6600 gibi bir tık üst seviye sistem gelir ayrıca 2060 süper neredeyse 3060'a rakip bir ekran kartı oyun performasnı açısından konuşuyorum. 2060'lı sistem hem fiyatı hem performansı ile çerezlik bir sistemdi umarım 12 k üstü bir sistemle karşılaşıp hüsrana uğramayız. Bu arada aldığım bilgiye göre Gençer Gaming Cuma efsane bir sistemimiz gelecek beklemede kalın dedi arkasından PCHOCASI sosyal medyadan açıklama yaptı en azından bir ihtimal var.
Hocam ben de bu siralar boyle bir bilgisayar almayi dusunuyordum bu firsat ile indirimle alirsam sevinirim yoksa cogunlugun gonlu olsun isterim zaten.Böyle bir sisteme gücünüz varsa bence beklemeyin 750W az olmuş üstadımBırakında gariban kesim 2060 Süperi RX 6600'ü ile avunsun
![]()
dün gelecekti ama görüşmeler sürüyor sanırım halenBugün gelmeyecekmiydi![]()
Hafta sonu gelecek . Dün sistem gelmeyecekti sanırım.dün gelecekti ama görüşmeler sürüyor sanırım halen
en azından fiyat bandını ve hangi site olduğunu öğrensek de ona göre pozisyon alsakHocam foruma bi kıyak. İnfo verseniz biraz @OceanLaB
sistemle ilgili ayrıntılar gelecektiHafta sonu gelecek . Dün sistem gelmeyecekti sanırım.