Hocam orta seviye update edebileceğimiz sistem bekliyorum. Fakat giriş seviyesi bekleyen arkadaşlar için faydalı olacağından şüphem yoktur.Selamlar arkadaşlar,
Yeni Fiyat/Performans PC Hocası sistemi belirleyeceğiz. Bunun için AMD, Intel CPU ve AMD - NVIDIA GPU öncelikli olup, diğer parçaları da (giriş - orta segment olacak şekilde) belirleyip firmalarla kavgaya başlayacağım.
Örneğin;
• "Sistem giriş seviye olsun. GPU AMD, CPU AMD olsun. Fiyat aralığı 4899 - 5899 TL arası olabilir." şeklinde yorumlayabilirsiniz. Ortak karar alıp ona göre şekillendirelim hamuru![]()
1650 mi kaldı hocam, biraz iyi kartlar önerin. 2060 giriş için güzel. Ortaya yakın olacak sistemde 3060 güzel olur.1650 li giriş seviye sistem 2060 lı orta seviye sistem olsa miss fiyatda 7bin 1650 9-10bin 2060 lı sistem
2060 mi kaldı1650 mi kaldı hocam, biraz iyi kartlar önerin. 2060 giriş için güzel. Ortaya yakın olacak sistemde 3060 güzel olur.
Reis kusura bakmada ne anlatıyorsun? Giriş seviyeye 4090 koyacak değil ya, biraz mantıklı yorumlar yapın.4000 serisi çıkıyor hâlâ 2060 dionuz allah aşkına
4000 serisi çıkıyor hâlâ 2060 dionuz allah aşkına
Da sistemi halâ duruyorsa linki alabilirmiyim?3060 bol stoklu i5 12400f işlemcili sistemde Taner hocamdan bekliyoruz donanım arşivinin çıkardığı 1000 stoklu rampage kasa ve PSU yüzünden almadım. Dilerim fazla stok çıkarda hayalini kuran arkadaşlarımız bende dahil satın alır.
Sanmıyorum. 10k lık 3060 ile sistem yapmaya gerek yok.Beyler tespit gibi tespit yaptım. Şimdi itopyada bilgisayar parçaları ve depolama ürünlerinde kampanya afişi var, tıklayınca 6 sayfalık bir sürü bileşen çıkıyor. Aralarında 3050-3070 ve ti Ler dolu dolu. Sadece 3060 yok. Bir tane MSI ventus var o kadar. Sanırım PC hocasının orta segmente çok yakın dediği sistemde 3060 olacak.
Sistem 3 gün satışta kaldı 1000 stok vardı bitmişti 13 bin TL'ye 3060 ekran kartlı ama bileşenleri kötüydü PSU zaten hiç güven vermiyordu.Da sistemi halâ duruyorsa linki alabilirmiyim?
Hocam onlar değil zaten çıktığında duyurulur ve videosu çekilir onlar daha önce çıkan sistemler yenileyip tekrar yayınlıyorlar.Gaminggentr'de yeni eklenen sistemlerde pc hocası adlı sistemler var.Yeni çıkanlar onlarsa hayal kırıklığı bence
Sağol hocam bilgi için bi an onlar sandımHocam onlar değil zaten çıktığında duyurulur ve videosu çekilir onlar daha önce çıkan sistemler yenileyip tekrar yayınlıyorlar.
Bir şey değil hocam eğer Youtube'a "PC HOCASI-GG50" yazarsanız çıkıyor sistem normalde İntel'di şimdi AMD'li versiyonuna çevirmişler.Sağol hocam bilgi için bi an onlar sandım
Arkadaşım 3060 kullanırsın rx 6600 kullanırsın 2019 da çıkan neredeyse 4 senelik kartı kulanmazsin duyar kasmayın boşunaBütçesi olmayan ne yapsın? Şu yorumları yaparken lütfen bütçesi orta segment ve üstüne yetmeyen kişileri göz önünde bulundurarak yorum yapın.
Ben 4090 mi koysunlar dedim sisteme 2060 eskidi artık dedimReis kusura bakmada ne anlatıyorsun? Giriş seviyeye 4090 koyacak değil ya, biraz mantıklı yorumlar yapın.