- Tepki
- 1,874
Kur yüksek ama 15k ya 3060 sistemi kimse yapmaz dalga geçerler. Max 12-13k ya çıkar.Malasef günümüzdeki dolar kurundan benim tahminim bu şekilde. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Kur yüksek ama 15k ya 3060 sistemi kimse yapmaz dalga geçerler. Max 12-13k ya çıkar.Malasef günümüzdeki dolar kurundan benim tahminim bu şekilde. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Tahmini ne zaman çıkacak sistem pc alacağım şuan onu bekliyorumSelamlar arkadaşlar,
Yeni Fiyat/Performans PC Hocası sistemi belirleyeceğiz. Bunun için AMD, Intel CPU ve AMD - NVIDIA GPU öncelikli olup, diğer parçaları da (giriş - orta segment olacak şekilde) belirleyip firmalarla kavgaya başlayacağım.
Örneğin;
• "Sistem giriş seviye olsun. GPU AMD, CPU AMD olsun. Fiyat aralığı 4899 - 5899 TL arası olabilir." şeklinde yorumlayabilirsiniz. Ortak karar alıp ona göre şekillendirelim hamuru![]()
10.nesil çok Mantıksız çünkü ilerde yükseltme yapmak istedin mi anakart da değiştirmek zorunda kalırsın, ne olursa olsun sistemler 12.nesil olmalı ben ekran kartından bile daha çok önem veriyorum işlemcinin nesline.10kya 2060 10100f yada 12100 f nasıl olur?
10.nesil kullanmazlar artık.10kya 2060 10100f yada 12100 f nasıl olur?
Onuda malasef fırsatçılar hemen sahibindene 5 bin üzerine koyarak ilana koydu. Umarım bu çıkacak giriş ve orta segment ürünlerini ihtiyaç sahibi olan kişiler alır. Al satçılar yüzünden sistem toplamak isteyenler alamayınca üzülüyor. Bu gerçekten can sıkıcı..İ5 3060 ekran kartlı sistem gelsin taner abi geçenki 3080 sıraya girmemen tükenmişti mağazada
Sıkıcı bir durum ama bunun önüne hiçbir zaman geçilmedi ve geçilemeyecek. Her sistemde oluyor.Onuda malasef fırsatçılar hemen sahibindene 5 bin üzerine koyarak ilana koydu. Umarım bu çıkacak giriş ve orta segment ürünlerini ihtiyaç sahibi olan kişiler alır. Al satçılar yüzünden sistem toplamak isteyenler alamayınca üzülüyor. Bu gerçekten can sıkıcı..
İşte bu yüzden bol stoklu çıktığı taktirde ihtiyacı olan arkadaşlarımızda nasiplenir inşallah temennimiz o yönde..Sıkıcı bir durum ama bunun önüne hiçbir zaman geçilmedi ve geçilemeyecek. Her sistemde oluyor.
50 kişi aldı 15-20 tanesi al-sat yapıyor. Kötü bir durum maalesef.Onuda malasef fırsatçılar hemen sahibindene 5 bin üzerine koyarak ilana koydu. Umarım bu çıkacak giriş ve orta segment ürünlerini ihtiyaç sahibi olan kişiler alır. Al satçılar yüzünden sistem toplamak isteyenler alamayınca üzülüyor. Bu gerçekten can sıkıcı..
daha fazlasıda al-sat yapmıştır bence.50 kişi aldı 15-20 tanesi al-sat yapıyor. Kötü bir durum maalesef.
En az 1 yılı var o sistemlerin.13600k - 13700k lı sistem gelirse güzel olmazmı ?
9 lira hakkı vatan o fiyata çıkardı10kya 2060 10100f yada 12100 f nasıl olur?