Hocam Dolar Olmuş 20 Küsür ₺ En İyisi Bize En Güzel Gidecek Sistem RasberPi Yada Arduino İle Yapılmış Nano Pc Ler Olur Hem Ekonomik Hem De Portatif Fazlası Zarar Hocam.
rayzen 7 7700 bide güzel bi ekran kartı 3070ti olursa güzelolurSelamlar arkadaşlar,
Yeni Fiyat/Performans PC Hocası sistemi belirleyeceğiz. Bunun için AMD, Intel CPU ve AMD - NVIDIA GPU öncelikli olup, diğer parçaları da (giriş - orta segment olacak şekilde) belirleyip firmalarla kavgaya başlayacağım.
Örneğin;
• "Sistem giriş seviye olsun. GPU AMD, CPU AMD olsun. Fiyat aralığı 4899 - 5899 TL arası olabilir." şeklinde yorumlayabilirsiniz. Ortak karar alıp ona göre şekillendirelim hamuru![]()
Sistem linki var mıaman abi daha yeni 6700xt li sistem siparişi verdim eğer aldığım fiyattan daha düşük olursa üzülürüm. ( şaka şaka alan arkdaşlara hayırlı olsun![]()
Dostum link https://www.gaming.gen.tr/urun/2798...ccpm12=1680569019&wccpm13=1683126615&wccpl=14Sistem linki var mı
Son sistemin fırsat konusunda belirtmiştim. Haftaya ayarlanacak.@OceanLaB hocam son sistemdeki 5 stoğun konusu ne zaman açılır?
Stok bitince gibi bir cevap vermiştiniz o yüzden tekrarladım sorumu. Tekrar sağolun hocamSon sistemin fırsat konusunda belirtmiştim. Haftaya ayarlanacak.
Gelmez hocam genel kitleye hitap etmesi lazimBENCE 7950X3D VE 4090 LI 128 GB SİSTEM GELİR
Öyle sistem yapanlar hazır sistem bakmıyor onu alacak kişi gidip tek tek en kaliteli fiyat performans parçalari seçiyorBENCE 7950X3D VE 4090 LI 128 GB SİSTEM GELİR
Rx 6500 xt , rtx 3050,GTX 1660 süper ryzen 5 5500 lü sistemler gelirse güzel olur.Selamlar arkadaşlar,
Yeni Fiyat/Performans PC Hocası sistemi belirleyeceğiz. Bunun için AMD, Intel CPU ve AMD - NVIDIA GPU öncelikli olup, diğer parçaları da (giriş - orta segment olacak şekilde) belirleyip firmalarla kavgaya başlayacağım.
Örneğin;
• "Sistem giriş seviye olsun. GPU AMD, CPU AMD olsun. Fiyat aralığı 4899 - 5899 TL arası olabilir." şeklinde yorumlayabilirsiniz. Ortak karar alıp ona göre şekillendirelim hamuru![]()