- Tepki
- 0
hocam yeni sistem ne zaman yayınlanacak
Bence 30 k monitör dahil bir sistem gelmeliSelamlar arkadaşlar,
Yeni Fiyat/Performans PC Hocası sistemi belirleyeceğiz. Bunun için AMD, Intel CPU ve AMD - NVIDIA GPU öncelikli olup, diğer parçaları da (giriş - orta segment olacak şekilde) belirleyip firmalarla kavgaya başlayacağım.
Örneğin;
• "Sistem giriş seviye olsun. GPU AMD, CPU AMD olsun. Fiyat aralığı 4899 - 5899 TL arası olabilir." şeklinde yorumlayabilirsiniz. Ortak karar alıp ona göre şekillendirelim hamuru![]()
ddr5 7700xt falan gelse bomba olur 25k civarınaSelamlar arkadaşlar,
Yeni Fiyat/Performans PC Hocası sistemi belirleyeceğiz. Bunun için AMD, Intel CPU ve AMD - NVIDIA GPU öncelikli olup, diğer parçaları da (giriş - orta segment olacak şekilde) belirleyip firmalarla kavgaya başlayacağım.
Örneğin;
• "Sistem giriş seviye olsun. GPU AMD, CPU AMD olsun. Fiyat aralığı 4899 - 5899 TL arası olabilir." şeklinde yorumlayabilirsiniz. Ortak karar alıp ona göre şekillendirelim hamuru![]()
Hersey mukkemel gonul rahatligiyla alabilirsinizSelamlar
GG10 başlığını forumda aradım ama bulamadım. En uygunu buraya yazmak diye düşündüm.
@OceanLaB daha önce GG50 almıştım, bu sistem için de teşekkürler. Sizin önerilere bakmadan bir şey almıyorum
GG50'yi başka bir yerde değerlendirip 10.2 olanı almayı düşünüyorum. Bence 500gb ssd artık yetmiyor. 2x8'i de ileride güncellemek benim gibiler için zor. Onu sat yerine yeni al falan geriyor beniO yüzden alırken mümkün olduğunca özelleştirip almaya karar verdim. Aşağıdaki gibi bir liste yaptım. Görüşleriniz nedir acaba? (güncelleştirmeleri sarıyla işaretledim)
Ekli dosyayı görüntüle 38574
@Sahuraka selamlar, senin de tavsiyeni almak isterim uygunsa![]()
Bu fiyata 4070super yapılabilir, soğutucu biraz overkill olmuşSelamlar
GG10 başlığını forumda aradım ama bulamadım. En uygunu buraya yazmak diye düşündüm.
@OceanLaB daha önce GG50 almıştım, bu sistem için de teşekkürler. Sizin önerilere bakmadan bir şey almıyorum
GG50'yi başka bir yerde değerlendirip 10.2 olanı almayı düşünüyorum. Bence 500gb ssd artık yetmiyor. 2x8'i de ileride güncellemek benim gibiler için zor. Onu sat yerine yeni al falan geriyor beniO yüzden alırken mümkün olduğunca özelleştirip almaya karar verdim. Aşağıdaki gibi bir liste yaptım. Görüşleriniz nedir acaba? (güncelleştirmeleri sarıyla işaretledim)
Ekli dosyayı görüntüle 38574
@Sahuraka selamlar, senin de tavsiyeni almak isterim uygunsa![]()
Teşekkürler, RAM'in stoğu bitmiş. Diğer güncelleştirme seçenekleri de bence fiyat olarak mantıklı değil. Firmaya yazdım bakalım stok yeniler veya araya Lexar Thor OC 32GB (2x16GB) 6000MHz CL38 Intel XMP 3.0 veya Kingston Beast Black 32GB (2x16GB) 6000MHz CL36 falan eklerse alacağım.Hersey mukkemel gonul rahatligiyla alabilirsiniz
45k bütçedeTeşekkürler, RAM'in stoğu bitmiş. Diğer güncelleştirme seçenekleri de bence fiyat olarak mantıklı değil. Firmaya yazdım bakalım stok yeniler veya araya Lexar Thor OC 32GB (2x16GB) 6000MHz CL38 Intel XMP 3.0 veya Kingston Beast Black 32GB (2x16GB) 6000MHz CL36 falan eklerse alacağım.
![]()
Özeleştirilmemiş sistemi tercih etmeyeceğim zaten teşekkürler 45 civarına çıkmayı düşünüyorum. Bu aşağıdaki 46. Daha önce özelleştirdiğimde asusun sıvı soğutucusu vardı. Bunda 3070 super var. Super olması ne kadar etki ediyor bilmiyorum. Yorumun nedir?45k bütçede
Bu sistemi görseldeki gibi özelleştirip alırdım. PC Hocasının sistemini 37k bütçeden hiç ama hiç çıkamıyorsanız tercih edersiniz.
%2 veya%3 etkisi varÖzeleştirilmemiş sistemi tercih etmeyeceğim zaten teşekkürler 45 civarına çıkmayı düşünüyorum. Bu aşağıdaki 46. Daha önce özelleştirdiğimde asusun sıvı soğutucusu vardı. Bunda 3070 super var. Super olması ne kadar etki ediyor bilmiyorum. Yorumun nedir?
![]()
Ram stoğu yenilenmezse bunu alabilirim sanki.
Bu pek iyi bir seçenek olmaz, o psu ya ben sistem emanet etmek istemezdim. Bunun yerine inventusta attığıma bakarsın, hem ram değerlerin çok daha iyi oluyor hem de peşin fiyatına çoğu bankaya 3 taksit, axess 6 taksit sunuyo inventusÖzeleştirilmemiş sistemi tercih etmeyeceğim zaten teşekkürler 45 civarına çıkmayı düşünüyorum. Bu aşağıdaki 46. Daha önce özelleştirdiğimde asusun sıvı soğutucusu vardı. Bunda 3070 super var. Super olması ne kadar etki ediyor bilmiyorum. Yorumun nedir?
![]()
Ram stoğu yenilenmezse bunu alabilirim sanki.
Çok kararsız kaldım ya. 2x8 ram istemiyorum. GG10.2'nin stoktaki tek 2x16 ram Corsair Dominator RGB 32GB (2x16GB) +5.5 ekliyor fiyata. Baya gereksiz geldi.%2 veya%3 etkisi var
Bütçen max 37k değilse o sistemi boşver zaten, 45k larda 4070s çok rahat çıkıyor seninde gördüğün üzereÇok kararsız kaldım ya. 2x8 ram istemiyorum. GG10.2'nin stoktaki tek 2x16 ram Corsair Dominator RGB 32GB (2x16GB) +5.5 ekliyor fiyata. Baya gereksiz geldi.
Pek anlamıyorum Ege, o yüzden daha bilindik markaları seçeyim dedim. Ana kart yine bundakinde iyi gibi. O yüzden gamegarajdakine baktım. Bütçeyi ayarladım taksit vs pek aklımı çelmiyorBu pek iyi bir seçenek olmaz, o psu ya ben sistem emanet etmek istemezdim. Bunun yerine inventusta attığıma bakarsın, hem ram değerlerin çok daha iyi oluyor hem de peşin fiyatına çoğu bankaya 3 taksit, axess 6 taksit sunuyo inventus