- Konu Sahibi
Sizde haklısınız aslında belki 2K oyunculuk için çıkarırlar o zaman darboğaz yapmaz zaten.İşlemciyi görmemiştim tamamdır
Sizde haklısınız aslında belki 2K oyunculuk için çıkarırlar o zaman darboğaz yapmaz zaten.İşlemciyi görmemiştim tamamdır
Bu hafta gorusme olacakti yeni sistemle alakali bi gelisme var mi acaba ? Forumu bilgilendirirseniz seviniriz hocam@OceanLaB
Şimdiden hayırlı olsunEvet Cuma günü bir sistemimiz yayınlanacak NVIDIA tabanlı. Fiyatlar henüz belli olmadı.
Hayırlı olsunEvet Cuma günü bir sistemimiz yayınlanacak NVIDIA tabanlı. Fiyatlar henüz belli olmadı.
Nvidia olduğunu bilmek bile çok güzel bir haber bence.Şimdiden hayırlı olsun hocam. Biraz daha ayrıntı vermeniz mümkün mü?
O konuda haklısınız hocam. Arkadaşım için bakıyorum ben de. Alamadıkça başka borçlar ya da masraflar çıkıyor. İşine yarar bir sistem olursa o da sistem beklemekten kurtulur.Nvidia olduğunu bilmek bile çok güzel bir haber bence.
Kartın segmenti belli mi peki hocam biraz ipucu versen cok keyifli olurEvet Cuma günü bir sistemimiz yayınlanacak NVIDIA tabanlı. Fiyatlar henüz belli olmadı.
Evet Cuma günü bir sistemimiz yayınlanacak NVIDIA tabanlı. Fiyatlar henüz belli olmadı.
Ekran kartı hakkında detay vermeniz mümkün müdür hocam?Evet Cuma günü bir sistemimiz yayınlanacak NVIDIA tabanlı. Fiyatlar henüz belli olmadı.
Ekran kartı hakkında detay vermeniz mümkün müdür hocam?
Büyük ihtimalle 3060 olur diye düşünüyorumEkran kartı hakkında detay vermeniz mümkün müdür hocam?
Aman 3050 olmasında hocamtahminim rtx 2060 veya 3060
Umarım değildir ama öyle yaparsa fiyat performans olur ve fiyatı değer muhtemelen. Syqex hocanın dediği gibi anketler de dikkate alınıyordur mutlaka.Aman 3050 olmasında hocam
Yüksek ihtimalle dediğin gibi değerlendirilmiştir.Bence ankette ki oyları değerlendirmişlerdir.