Mağaza stoğu olursa bir de mükemmel olur cidden.
Her işte bir hayır vardır.Arkadaşlar kötü haber. Sistemin çıkış tarihi ertelenmiş. Yakın zamanda duyurusu yapılacakmış.
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Doğru söylüyorsunuz. Çok ileri tarihlere kalmazsa yine güzel olur.Her işte bir hayır vardır.
İptal değil zaten ertelendi diyelimSistem iptal olmamış en azından bunu öğrendik galiba.
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Net bir bilgi yoktu , belirtmek istedim. Kesin bir şey olmayınca iptal olmuş olabilir diye düşünmüştüm. Hâlâ da anlamış değilim.İptal değil zaten ertelendi diyelim
Gelecektir yakında Modart da yapacak forumdan duyurusunu yapar diye düşünüyorum takip edebilirsinizNet bir bilgi yoktu , belirtmek istedim. Kesin bir şey olmayınca iptal olmuş olabilir diye düşünmüştüm. Hâlâ da anlamış değilim.
Login • Instagram
Peki ya taner hocam sistemi iptal ettikten sonra vatanin sistemi aciklamasi ?
Karne sistemivatan ne çıkmış hocam?
Karne sistemi pek çok yer çıkardı. Vatan ile çıkacağından emin bile değildik.Karne sistemi
Sadece bir tahminKarne sistemi pek çok yer çıkardı. Vatan ile çıkacağından emin bile değildik.