Benzer sorun vardı. Uzun uğraşlar sonucu aldım
Helal olsun valla bende alamadım stok bitesiye kadar sepete bile giremedimarkadaşlar sepetten ileri hem abim hem ben 7.30 a kadar gidemedik fakat 8.40 gibi stok geldi ve ben o sırada babamla konusuyordum öylesine bir kere daha sepeti onaylaya tıkladım ve sonuç olarak satın aldım inanın nasıl oldu bilmiyorum 3050 li sistemi alamamıştım içime oturmuştu fakat onunla aynı olan ve daha ucuz olan bu sistemi tamamen şansa aldım bu konuda vatan gerçekten sıkıntılı çünkü site paso çöküyor bu da insanların zamanını çalıyor uzun lafın kısası Allah daha iyilerini size versin iyi akşamlar dilerim
teşekkür ederimHelal olsun valla bende alamadım stok bitesiye kadar sepete bile giremedim
Hayırlı olsun hocam geçen alamadığınıza bende üzülmüştüm bunu almanız daha iyi olmuşarkadaşlar sepetten ileri hem abim hem ben 7.30 a kadar gidemedik fakat 8.40 gibi stok geldi ve ben o sırada babamla konusuyordum öylesine bir kere daha sepeti onaylaya tıkladım ve sonuç olarak satın aldım inanın nasıl oldu bilmiyorum 3050 li sistemi alamamıştım içime oturmuştu fakat onunla aynı olan ve daha ucuz olan bu sistemi tamamen şansa aldım bu konuda vatan gerçekten sıkıntılı çünkü site paso çöküyor bu da insanların zamanını çalıyor uzun lafın kısası Allah daha iyilerini size versin iyi akşamlar dilerim
teşekkür ederim daha iyileri sizlerin olur umarımHayırlı olsun hocam geçen alamadığınıza bende üzülmüştüm bunu almanız daha iyi olmuş
hayırlı olsun...
hayırlı olsun...arkadaşlar sepetten ileri hem abim hem ben 7.30 a kadar gidemedik fakat 8.40 gibi stok geldi ve ben o sırada babamla konusuyordum öylesine bir kere daha sepeti onaylaya tıkladım ve sonuç olarak satın aldım inanın nasıl oldu bilmiyorum 3050 li sistemi alamamıştım içime oturmuştu fakat onunla aynı olan ve daha ucuz olan bu sistemi tamamen şansa aldım bu konuda vatan gerçekten sıkıntılı çünkü site paso çöküyor bu da insanların zamanını çalıyor uzun lafın kısası Allah daha iyilerini size versin iyi akşamlar dilerim
10.500 hayırlı olsun o zamanKalsın o zaman aga 10300 max veririm zaten daha fazlasına gitmez bende alsatçıyım piyasayı biliyorum bunu kardeşime hediye etcektim
Hayırlı uğurlu olsun o paraya f/p sistem..arkadaşlar sepetten ileri hem abim hem ben 7.30 a kadar gidemedik fakat 8.40 gibi stok geldi ve ben o sırada babamla konusuyordum öylesine bir kere daha sepeti onaylaya tıkladım ve sonuç olarak satın aldım inanın nasıl oldu bilmiyorum 3050 li sistemi alamamıştım içime oturmuştu fakat onunla aynı olan ve daha ucuz olan bu sistemi tamamen şansa aldım bu konuda vatan gerçekten sıkıntılı çünkü site paso çöküyor bu da insanların zamanını çalıyor uzun lafın kısası Allah daha iyilerini size versin iyi akşamlar dilerim
benimki de onaylanmadı ama parayı çektiler bi sıkıntı olmaz gibiSiparisi onaylanan var midir?
Çok10.500 hayırlı olsun o zaman
NöALABİLDİN Mİ DOSTUM ?
Çok değil kendi teklifinin 200 tl yukarsı madem hediye olcak 100-200e bakma benceÇok
Nö
Ölücüyüm benÇok değil kendi teklifinin 200 tl yukarsı madem hediye olcak 100-200e bakma bence
Olmaz olmaz hayırlı olsun sende almak istiyordun baya senin için iyi oldu. Bizde pazar günkü sistemi bekleyeceğiz donanımın.benimki de onaylanmadı ama parayı çektiler bi sıkıntı olmaz gibi
Aynen fiyat böyle olsa alırım herhalde kader ortağımOlmaz olmaz hayırlı olsun sende almak istiyordun baya senin için iyi oldu. Bizde pazar günkü sistemi bekleyeceğiz donanımın.
3060 lı sistemi iptal ettin donanım arşivinin 1660 lı sisteminini bekliyorsunOlmaz olmaz hayırlı olsun sende almak istiyordun baya senin için iyi oldu. Bizde pazar günkü sistemi bekleyeceğiz donanımın.
1660 olacağından baya eminsin?3060 lı sistemi iptal ettin donanım arşivinin 1660 lı sisteminini bekliyorsun
16 k 3060li sisteme vermeye gönlüm razı olmadı3060 lı sistemi iptal ettin donanım arşivinin 1660 lı sisteminini bekliyorsun
Evet kutusunu paylaştı storyde1660 olacağından baya eminsin?