- Konu Sahibi
Stok sorunu olmaması için 1000 stok falan gerekir. Diğer türlü hep sorun oluyor. İllaki alamayan çıkacak.Umarım stok sıkıntısı yaşanmaz çok istek var
Stok sorunu olmaması için 1000 stok falan gerekir. Diğer türlü hep sorun oluyor. İllaki alamayan çıkacak.Umarım stok sıkıntısı yaşanmaz çok istek var
Benim gördüklerim 2060 sistemler 10k civarı çıkıyor çıkan tüm kampanyalı sistemler (gtx1660) 8-9 civarıydı ellerinde var olabilir ben böyle düşündüm.Senin dediğin stok farkı yoksa mantıklı.Giriş olacak diye 1660 koymak yerine 2060 daha mantıklı bence. Çünkü fiyat farkı yok.
3060 olurmu hocamSistemlerden biri giriş, diğeri orta seviyeye yakın olacakmış. 3070 ti değil 3070 bile olması zor.
Stok farkını bilmemde yakın fiyattaki kartlardan düşük olanı koymamak gerekir diye düşünüyorum.Benim gördüklerim 2060 sistemler 10k civarı çıkıyor çıkan tüm kampanyalı sistemler (gtx1660) 8-9 civarıydı ellerinde var olabilir ben böyle düşündüm.Senin dediğin stok farkı yoksa mantıklı.
Benim için tek kriter işlemci amd olsun yeter.Taner hoca hikayesinde paylaştı , 2 adet sistemden biri giriş seviye diğeri orta seviyeye yakın (bence RX6600) olacakmış.
Login • Instagram
Welcome back to Instagram. Sign in to check out what your friends, family & interests have been capturing & sharing around the world.www.instagram.com
Ümidimiz o yönde3060 olurmu hocam
Neden ki ? Bence 12100F yada 5500 fark etmez. Hatta 12100F tercihim olur.Benim için tek kriter işlemci amd olsun yeter.
Eğer prof. iş yapmıyorsanız sadece oyun için alınacaksa AMD tercih ederim elimdeki sıvı soğutucuyu i3'e takmam.Neden ki ? Bence 12100F yada 5500 fark etmez. Hatta 12100F tercihim olur.
Rx 6600 olma ihtimali daha yüksek bence ama bir ihtimal 3060 da olabilir tabi.3060 olurmu hocam
Bu bahsettiğin sistem gelse kaç tl ye gelirİnşallah 3060 olur. 40 serisi çıkıyor bence 3060-6600 gibi kartlar yavaş yavaş girişe gidiyor bence. 12100f + 3060 çok isterim.
Eğer gelirse 11-12k ya gelir bence.Bu bahsettiğin sistem gelse kaç tl ye gelir
Bana göre zaten her türlü giriş-orta arası bir kart. Ama orta sekment demekde yanlış olmaz.40 Serisi çıkıyor da dünyaya çıkıyor. Türkiye de 40 serisi kampanyalı sistemleri görmek bile uzun çok sürecek. Eski kartlar kolay kolay bitmez.
Genel bir şey olmalı. Bana göre demek doğru olmaz. Dünya için giriş-orta denilebilir ama ülke şartları ortada. Kampanyalı 3090 sistem bile yapılmadı ve 40 serisinin en yüksek ve en pahalı kartı çıktı diye diğerlerini düşürmek saçma olur. 4060 Falan çıksa neyse derdim.Bana göre zaten her türlü giriş-orta arası bir kart. Ama orta sekment demekde yanlış olmaz.
40 Serisi çıkıyor da dünyaya çıkıyor.
Evet bende genel bir şey olmalı diye düşünüyordum önceden ama şuan biraz değişti. Mesela şunu diyeyim, zamanında 1660s çıktı ve orta seviyeydi diyelim. Çıktığında hangi sekmente giriyordu bilmiyorum. Ondan 1 yıl sonra 3080 çıktığında 1660s belki orta seviyeyken giriş seviyeye geriledi. Bunlar tabi örnek kartlar mantığı anlamanız için. Yani yeni kartlar çıktıkça eskiler geriliyor diyebiliriz bence.Genel bir şey olmalı. Bana göre demek doğru olmaz. Dünya için giriş-orta denilebilir ama ülke şartları ortada. Kampanyalı 3090 sistem bile yapılmadı ve 40 serisinin en yüksek ve en pahalı kartı çıktı diye diğerlerini düşürmek saçma olur. 4060 Falan çıksa neyse derdim.
Maalesef çok doğru :/.