- Tepki
- 889
6 olmazsa 7de o da olmazsa 7.30da gelir.Video saat kaçta yayınlanacak hocam
6 olmazsa 7de o da olmazsa 7.30da gelir.Video saat kaçta yayınlanacak hocam
hangi siteden çıkar sizce?6 olmazsa 7de o da olmazsa 7.30da gelir.
Bilmiyorum tahminim de yok maalesefhangi siteden çıkar sizce?
Sonunda intel nvidia ikilisi , elinize emeğinize sağlık.Dostlar sistem bugün gelecek. Bazı yerlerde hafta sonu olacağını gördüm ama öyle bir şey demedim. Cuma - Cumartesi olabilir olarak konuşmuştuk
• NVIDIA kart, Intel CPU olacak. İşlemcimiz 12.nesil.
• Parçalarımız marka bazlı.
• Çok ufak miktarlarla çok iyi işlemcilere yükseltme açık olacak.
• Kasamız mesh merak etmeyin.
sisteme ne ekledin bende almayı düşünüyorumdaÖzelleştirme ile 3070/3070ti yaparlarsa aynı fiyata üzer beni ben sistemi özellestirip 21k ya aldım çünkü![]()
Ucu da açık bir konu bütçe olayı her şekilde yine bir memnuniyetsizlik olacaktır şimdiden görüyor elf gözlerimSistemin çıkış saati bu gidişle çocuklar yattıktan sonra çıksına doğru gidebilir![]()
Umarım almak isteyen herkes alabilir.
Ucu da açık bir konu bütçe olayı her şekilde yine bir memnuniyetsizlik olacaktır şimdiden görüyor elf gözlerim![]()
Gimlinin gözler aşağıda kalıyor hocam yoksa onu da seçerizHocam sende seçim yapmayı biliyorsun gimli hiç demiyorsun.![]()
Saati söylemiyorsunuz bari hangi sitede satılcak onu söyleyin... @OceanLaB
Daha önceki sistemlerde de böyle oldu hocam adaletli olması açısından, ufak tefek bilgiler paylaşılır ama ön satış gibi bir durum söz konusu değil. Hem hoş değil hem de bunu farkedince herkes burada bekleyecektir zatenHocam direkt alalım sistemi o kadar bekliyoruz bir avantajımız olsun yarım saat sonra yüklenirse alma şansımız düşücek
Hocam direkt alalım sistemi o kadar bekliyoruz bir avantajımız olsun yarım saat sonra yüklenirse alma şansımız düşücek
EvetSistem bu akşammi geliyor acaba ?
Hocam kesinmi yoksa bir ihtimalmi