PC Hocası Yeni Story

PcToplama

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
28
Dostlar sistem bugün gelecek. Bazı yerlerde hafta sonu olacağını gördüm ama öyle bir şey demedim. Cuma - Cumartesi olabilir olarak konuşmuştuk :)

• NVIDIA kart, Intel CPU olacak. İşlemcimiz 12.nesil.
• Parçalarımız marka bazlı.
• Çok ufak miktarlarla çok iyi işlemcilere yükseltme açık olacak.
• Kasamız mesh merak etmeyin.
Sonunda intel nvidia ikilisi , elinize emeğinize sağlık.

Genzo

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
287
Sistemin çıkış saati bu gidişle çocuklar yattıktan sonra çıksına doğru gidebilir :) :) Umarım almak isteyen herkes alabilir.

YusufLevent

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
23
Hocam direkt alalım sistemi o kadar bekliyoruz bir avantajımız olsun yarım saat sonra yüklenirse alma şansımız düşücek

rkarayel

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
881
Hocam direkt alalım sistemi o kadar bekliyoruz bir avantajımız olsun yarım saat sonra yüklenirse alma şansımız düşücek
Daha önceki sistemlerde de böyle oldu hocam adaletli olması açısından, ufak tefek bilgiler paylaşılır ama ön satış gibi bir durum söz konusu değil. Hem hoş değil hem de bunu farkedince herkes burada bekleyecektir zaten

Mertay

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
948

direkt almak daha mantıksız bence yükseltme yapmaya vakit kalmıyor stok bitecek korkusundan şimdi bu sistemde çok iddialı herkes süpürmek ister yüksek ihtimalle çok dayanacağını sanmıyorum

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri