- Tepki
- 1
Su sekilde demek istediğim,knk evo diye bir seri yok dual evo olarak geçiyor o kart
ASUS DUAL GeForce RTX 4070 SUPER EVO ve ASUS DUAL GeForce RTX 4070 SUPER .
Super evo olan hatta daha ucuz diğerine göre
Su sekilde demek istediğim,knk evo diye bir seri yok dual evo olarak geçiyor o kart
Super evonun soğutma olayı düz dualden daha zayıf olduğu için ucuz.Su sekilde demek istediğim,
evet bende bi ara sistem toplamayı düşünürken bu kartla karşılaştırmıştım yabancı forumlarda daha sıcak çalıştıklarını söylüyorlardı evolarınSu sekilde demek istediğim,
Aynen hocam bu yüzden video da bahsedilen ile sistemdeki farklı olunca bir danışmak istedim bilen arkadaşlar varsa diyeevet bende bi ara sistem toplamayı düşünürken bu kartla karşılaştırmıştım yabancı forumlarda daha sıcak çalıştıklarını söylüyorlardı evoların
Dayanmaz normal bitmesi.Stok bitmiş kasanın sanırım 50 e çıkmış. Sepetimde 44k ya özelleştirmiştim :/
rami 1*16 olarak seç 2 slotlu bi anakart olduğu için ilerde yüksetme de yaparsınEkli dosyayı görüntüle 37890
Arkadaşlar bu sistemi sadece rami Kingston rgb olmayanı değiştirerek alacağım. Sizce okey midir, daha uyguna bulamam sanırım bu kalitede? Soğutucuyu bir kaç ay sonra alabilirim muhtemelen. Bir de bu siteyi yeni duydum ama pc hocasında paylaşıldıysa sıkıntısız gelir herhalde, müşteri hizmetleri vesaire.
Dual channel olayından dolayı öyle kalsın demiştim ama o olay azalmış biraz doğru mu?rami 1*16 olarak seç 2 slotlu bi anakart olduğu için ilerde yüksetme de yaparsın
Hocam yokmuş zaten, sadece bunlar var.Dual channel olayından dolayı öyle kalsın demiştim ama o olay azalmış biraz doğru mu?
dual channel daha iyi ancak yükseltme konusunda kısıtlıyor artık insanlara 16gb bile yetmiyor bu yüzden 1 slotun yükseltme olanağı olarak kenarda kalsın diye dedimDual channel olayından dolayı öyle kalsın demiştim ama o olay azalmış biraz doğru mu?
Hocam yokmuş zaten, sadece bunlar var.Ekli dosyayı görüntüle 37891
Pardon evet furylere göre fark var. Fury değecek bir fark var mı bilemiyorum ama CL değeri de düşük. Teşekkür ederim bu şekilde alacağım sanırım.''Bu üç ramden en iyisi hangisi, fiyatları arasında fark yok neredeyse. RGB çok önemli değil, o hariç düşününce.''
Anakartınız iki Ram slotlu Patriot Viper CL30 olan model (2x16) işıksız olan.
Fury lere göre 1000 Tl farkediyor. İmkan varsa bu dual kiti alabilirsiniz.
Araştırma ile daha kaliteli daha ucuza denk gelir bu sistem haddinden pahalı hele o işlemciyle bu fiyat komediEkli dosyayı görüntüle 37890
Arkadaşlar bu sistemi sadece rami Kingston rgb olmayanı değiştirerek alacağım. Sizce okey midir, daha uyguna bulamam sanırım bu kalitede? Soğutucuyu bir kaç ay sonra alabilirim muhtemelen. Bir de bu siteyi yeni duydum ama pc hocasında paylaşıldıysa sıkıntısız gelir herhalde, müşteri hizmetleri vesaire.
Hocam valla öyle deniyor da ben anlamadım nereden nasıl toplanır. Tek tek almak istemiyorum, toplama bilgim çok yok. Sistemleri her yerden inceledim, super sistemler zaten 50k dan başlıyor. 40 olanlar da çok kalitesiz. Yardımcı olabilecek varsa açtığım konuya bakabilir.Araştırma ile daha kaliteli daha ucuza denk gelir bu sistem haddinden pahalı hele o işlemciyle bu fiyat komedi