merhaba durduk yere ekran dondu ve bende ctrl windows alt + yaptim ekran karti icin sonra kapandi bidaha acilmadi acilincada mavi ekran verdi sistem geri yukledim sonrada dondu bidaha simdide yine mavi ekran verip onarım bölümü geldi ne yapabilirim
rtx 3060dosyaları dogrulayın ve parcalar nedir
en son açıldı internete girince dondu hemen sonrada kapattım ben simdi mavi ekran veriyorPC açılıyorsa minidump dosyasını paylaşabilir misiniz ?
nasıl dogrulayacagimdosyaları dogrulayın ve parcalar nedir
mavi ekran verirken hangi kodu veriyor onu söylerseniz ve ekran kartını güncellediniz mi ?acil yardım edermisiniz
bilgisayar yeni zaten bide guncelleyeli 5 gün oldu hata koduda CRİTİCAL PROCESS DİEDmavi ekran verirken hangi kodu veriyor onu söylerseniz ve ekran kartını güncellediniz mi ?
bilgisayar yeni zaten bide guncelleyeli 5 gün oldu hata koduda CRİTİCAL PROCESS DİED
bide tekrardan ekran kartı güncellemesi ve bios güncellemesini yapın varsa bilgisayarı yeni aldıysanız bile güncellenmis olarak gelmiyor. yaptıktan sonra olmazsa son care formatolmadı kanka
bilgisayar açılmadan nasıl yapabilirim cok birşey bilmiyorumdabide tekrardan ekran kartı güncellemesi ve bios güncellemesini yapın varsa bilgisayarı yeni aldıysanız bile güncellenmis olarak gelmiyor. yaptıktan sonra olmazsa son care format
bilgisayar açılmadan nasıl yapabilirim cok birşey bilmiyorumda
ya tamamda bunlar googlea girip yapıyorlar bende bilgisayar açılmıyor o yüzden yapamıyorum
bios pilini cıkartırmısınız tekrar öyle bi acmayı deneyin olmazsa en yakın ve güvenilir bir bilgisayarcıya götürünya tamamda bunlar googlea girip yapıyorlar bende bilgisayar açılmıyor o yüzden yapamıyorum
bios pilini cıkartırmısınız tekrar öyle bi acmayı deneyin olmazsa en yakın ve güvenilir bir bilgisayarcıya götü
ya bisey soylicemde ben siparis ettigimde geldiginde kasa falan bi tık vurulmus kargoda acaba ssd zarar gördüğü icin olabilirmibios pilini cıkartırmısınız tekrar öyle bi acmayı deneyin olmazsa en yakın ve güvenilir bir bilgisayarcıya götürün
knk bende yaşamışdım ben format attım düzeldi sıfırlamada olmuşdu benimki
ya bisey soylicemde ben siparis ettigimde geldiginde kasa falan bi tık vurulmus kargoda acaba ssd zarar gördüğü icin olabilirmi
nasıl attın kanka senknk bende yaşamışdım ben format attım düzeldi sıfırlamada olmuşdu benimki
telefondan flash belleğe windows yükleyebilirsin yada bi bilgisayarcıya götürüp hem kontrol edebilirsin hemde format atırırsin ve isterseniz aldıgınız yere yazın böyle sorun oluyrsanasıl attın kanka sen