Evet o ışık yanıp sönüyor. Sıklığı hep değişken. 512gb goodram var videodaki ssd.Hangi marka M2 SSD var? Yanlış görmüyorsam m2 yuvasının oradaki kırmızı ışıktan bahsediyorsunuz. M2 SSD üzerinde bir led olabilir çalıştığını belli eden.
Kitapçığında göremedim böyle bilgiler hepsine baktım.Hocam kitapçığına baktın mı ordaki ışık ne içşn yanıyor , yanması gerekiyor ?
Anakartin sitesinden o isigin ne olduguna bakmaniz lazim goremiyuz bu şekilde. Beya sökün yakininda yazardir ne oldugu
BIOS'u dün güncelleyip xmp açtım. Akşama WD SN850 gelicek zaten onu soğutuculu slota takarken bu dediklerinizi de yaparım. Teşekkür ederimÖncelikle BIOS güncel değilse güncelleyin güncelse önce sıfırlayın sonra XMP/DOCP ile bellek frekansını aktif edip kaydedip çıkın. Daha sonra kontrol edin halen daha aynı mı. Eğer aynıysa sök/tak işlerinden anlıyorsanız sistemi komple kapatın ve M.2 + ekran kartını diski söküp tekrar takın ve kontrol edin.
Sonuçlar beklemediyim.BIOS'u dün güncelleyip xmp açtım. Akşama WD SN850 gelicek zaten onu soğutuculu slota takarken bu dediklerinizi de yaparım. Teşekkür ederim
Uğur hocam ben dediğiniz gibi sök takları yaptım komple şu an kırmızı ışık gitti. Teşekkür ederim yardımınız için. Bir sorun vardı herhalde bağlantılarda.Sonuçlar beklemediyim.