Çözüldü PCH Attack Sistemi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Koust

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Merhaba arkadaşlar,

PCH Attack sistemini aldım. Asus b660ma upgrade'i var. Kasa td500. Anakart slotunun solunda resimde göründüğü gibi bir kırmızı ışık yanıp sönüyor. Bu bir problem mi yoksa normal mi?

Ekli dosyalar

• 20220718_230221.jpg
    20220718_230221.jpg
    1,013.9 KB · Görüntüleme: 66
Moderatörün son düzenlenenleri:

AranelCiryatan

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
159
Hangi marka M2 SSD var? Yanlış görmüyorsam m2 yuvasının oradaki kırmızı ışıktan bahsediyorsunuz. M2 SSD üzerinde bir led olabilir çalıştığını belli eden.

Genzo

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
287
Hocam kitapçığına baktın mı ordaki ışık ne içşn yanıyor , yanması gerekiyor ?

KS

Koust

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Hangi marka M2 SSD var? Yanlış görmüyorsam m2 yuvasının oradaki kırmızı ışıktan bahsediyorsunuz. M2 SSD üzerinde bir led olabilir çalıştığını belli eden.
Evet o ışık yanıp sönüyor. Sıklığı hep değişken. 512gb goodram var videodaki ssd.
Hocam kitapçığına baktın mı ordaki ışık ne içşn yanıyor , yanması gerekiyor ?
Kitapçığında göremedim böyle bilgiler hepsine baktım.

Hz.ETQ

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
683
Anakartin sitesinden o isigin ne olduguna bakmaniz lazim goremiyuz bu şekilde. Beya sökün yakininda yazardir ne oldugu

KS

Koust

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Anakartin sitesinden o isigin ne olduguna bakmaniz lazim goremiyuz bu şekilde. Beya sökün yakininda yazardir ne oldugu
Screenshot_20220719-104929_Samsung Internet.jpg

Hocam bir şey de yazmıyor gibi orada nerede ışık var anlamadım. Ekran kartından falan olabilir mi o uyarı ışığı? Anakartım bu.

KS

Koust

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Sistemde bir sorun yok bu arada dün gece csde sabit 400fps oynuyordum min300 max 600 700lere çıktığı bile oluyordu yer yer. Furmarkta 11390 gibi bir skor aldım.

ugur.gozaydin

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
4,145
Öncelikle BIOS güncel değilse güncelleyin güncelse önce sıfırlayın sonra XMP/DOCP ile bellek frekansını aktif edip kaydedip çıkın. Daha sonra kontrol edin halen daha aynı mı. Eğer aynıysa sök/tak işlerinden anlıyorsanız sistemi komple kapatın ve M.2 + ekran kartını diski söküp tekrar takın ve kontrol edin.

KS

Koust

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
5
Öncelikle BIOS güncel değilse güncelleyin güncelse önce sıfırlayın sonra XMP/DOCP ile bellek frekansını aktif edip kaydedip çıkın. Daha sonra kontrol edin halen daha aynı mı. Eğer aynıysa sök/tak işlerinden anlıyorsanız sistemi komple kapatın ve M.2 + ekran kartını diski söküp tekrar takın ve kontrol edin.
BIOS'u dün güncelleyip xmp açtım. Akşama WD SN850 gelicek zaten onu soğutuculu slota takarken bu dediklerinizi de yaparım. Teşekkür ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri