Alan arkadaşlara hayırlı olsun
ben sordum saat 5 de onay kontrolü yapılacakmışSiparişi onaylanan varmı halen siparişiniz onay bekliyor diyor
Siparişi onaylanan varmı halen siparişiniz onay bekliyor diyor
ben sordum saat 5 de onay kontrolü yapılacakmış
Ekli dosyayı görüntüle 5221
Bende takip çubuğu onaylandı diyor ama aşağıdaki sipariş durumu onay bekliyor diyor henüz. Sizde durumlar nedir
Hocam PSU'lar 550w yazdığı için o iptal edildi, sipariş içeriği 650w olarak güncellendi bir sorun yokbende birinde siparişiniz iptal edildi diyor birinde onaylandı diyor hangisi doğru acaba.
Hayırlı olsun
Alan arkadaşlara da "he he almışsındır kesin troll" yorumları yapılıyor YouTube'daKimisi de "kime peşkeş çektin sistemi" diyorlar
![]()
Sistem ne zaman kargoya verilecek acaba bilgin varmı halen siparişiniz onaylandi kısmında @OceanLaB
ben whatsap destek hattından sordum toplama pc olduğundan dolayı bize henüz kargolandı bilgisi gelmedi 5 6 gün sürebilir dendi.Sistem ne zaman kargoya verilecek acaba bilgin varmı halen siparişiniz onaylandi kısmında @OceanLaB
@OceanLaB Taner hocam vatan ile görüştünüz mü İntel Game Days COD MW2 kampanyası için acaba?
i7 ve i9 12.nesil işlemci almak gerektiğinden biz faydalanamıyoruz.@OceanLaB Taner hocam vatan ile görüştünüz mü İntel Game Days COD MW2 kampanyası için acaba?
Nereden yapacağız başvuruyu hocam biraz yardımcı olabilirmisiniz?Evet olmadığı konusunda bilgi verdiler. Ancak yine de siz bir başvuru kısmından şansınızı deneyin derim.
Kampanyada i5 de yazıyor amai7 ve i9 12.nesil işlemci almak gerektiğinden biz faydalanamıyoruz.
Anlaşmalı satıcılar arasında Vatan Bilgisayar bulunmuyor. Dolayısıyla kampanyadan yararlanamazsınız. gördüğünüz gibiKampanyada i5 de yazıyor ama
Sistem kurulumu geliyor acaba yoksa gelince biz windows ve biosu güncellememiz gerekiyor mu? Bu konuda bir bilginiz var mı?ben whatsap destek hattından sordum toplama pc olduğundan dolayı bize henüz kargolandı bilgisi gelmedi 5 6 gün sürebilir dendi.
Sistem test edilerek geliyor diye biliyorum ve test edilerek geldiğinden büyük ihtimalle Bios güncellemesine gerek kalmaz. Windows da deneme sürümü geliyor diye biliyorum genelde öyle yolluyorlar.Sistem kurulumu geliyor acaba yoksa gelince biz windows ve biosu güncellememiz gerekiyor mu? Bu konuda bir bilginiz var mı?
Teşekkür ederim cevabınız için umarım dediğiniz gibi gelir çünkü bu konularda fazla bilgim yok fişe takıp çalıştırmak benim için çok iyi olurSistem test edilerek geliyor diye biliyorum ve test edilerek geldiğinden büyük ihtimalle Bios güncellemesine gerek kalmaz. Windows da deneme sürümü geliyor diye biliyorum genelde öyle yolluyorlar.
Eğer öyle gelmese bile burada size yardımcı olacak çok kişi var. En kötü ihtimalle yardım alarak bile yapabilirsiniz.Teşekkür ederim cevabınız için umarım dediğiniz gibi gelir çünkü bu konularda fazla bilgim yok fişe takıp çalıştırmak benim için çok iyi olur![]()