Sürekli forumu takip ettiğimiz için her konuya boş boş yazabilecek biri olduğunu sanmıyorum.vip üye sistemi artık sacma geliyor. her konuya bos bos konusup kasılabilir
Sürekli forumu takip ettiğimiz için her konuya boş boş yazabilecek biri olduğunu sanmıyorum.vip üye sistemi artık sacma geliyor. her konuya bos bos konusup kasılabilir
Hocam yeri burası mıdır bilmiyorum kusura bakmayın lütfen ben 200 mesajı geçtim lakin hala stajyer olarak gözüküyorum.Sürekli forumu takip ettiğimiz için her konuya boş boş yazabilecek biri olduğunu sanmıyorum.
Onlarda gelir bir ara.Kavgacı üye, pinti üye ve Profesyonel üyeye ne oldu?
Sen ne ara moderatör olduunBana moderatörlük verilmedi ama premium üye geldianlamadım ben.
Olmadım ki işte.Sen ne ara moderatör olduun
Ha başvurmuştum kabul edilmiş demekkiOlucaksın işteee
Nasıl mod oldun lan sen![]()
Nereden başvurdunHa başvurmuştum kabul edilmiş demekki
Aha şimdi kayboldu premium üye.
galiba taner abiye dm den mesaj atıyordun diye biliyorumNereden başvurdunbaşvurmam sevmiyorum yetkili işlerini ama alım olduğunu bilmiyordum
Anladımgaliba taner abiye dm den mesaj atıyordun diye biliyorum
bendemi başvursam acabaAnladım
Mail atmıştım.Nereden başvurdunbaşvurmam sevmiyorum yetkili işlerini ama alım olduğunu bilmiyordum
Başvur belki sende olursun iyi olurbendemi başvursam acaba![]()
Çözdük olayı. Greewe ceza yiyince bana geçmiş premium üye rozeti. En çok yazana veriyorlarmış sanırım ikinci benim yaniKimse alınmadı
Aynen öyleÇözdük olayı. Greewe ceza yiyince bana geçmiş premium üye rozeti. En çok yazana veriyorlarmış sanırım ikinci benim yani![]()
DeğilAnaa lory mod diil mi