Anladım çok teşekkürler o şekilde rgb lerde çalışıyor mu hayırlı akşamlarKontrolcü kartın alt tarafına power dan gelen sata güç kablosunu takmanız gerek.
Anladım çok teşekkürler o şekilde rgb lerde çalışıyor mu hayırlı akşamlarKontrolcü kartın alt tarafına power dan gelen sata güç kablosunu takmanız gerek.
Kontrolcünün alt tarafında güç almasını sağlayan bir SATA yuvası var.Nereye bağlayarak çalıştırdınız benim sistem bugün geldi ama ön fanları bir türlü çalıştıramadım
Kürşat hocam desteğine ihtiyacım var Bende bugün aldım montajlı şekilde beyaz . Usb taktım fakat benim ekran hiç gelmiyor . Bütün F1 den f12 ye kasar bastım sürekli kapat aç yaparak . Ben teslim almaya gittiğimde gözümün önünde topladı tek kişi. Sonunda ekrana bağlayıp parçalar oturmuşmu diye baktılar. Sorun yok dediler eve geldim bir türlü monitör gelmiyor HDMI ile bağlıyorumMerhaba geç döndüm kusura bakmayın montaj işim vardı oradan Spora vs gittim anca bitti sorun çözülmüş sanırım sevindim zaten kontrolcü var kasa tuşundan değişim oluyor çok basit bağlantısı
İletişim bölümünden yazabilir misin birkaç soru sorup görüntü isticemKürşat hocam desteğine ihtiyacım var Bende bugün aldım montajlı şekilde beyaz . Usb taktım fakat benim ekran hiç gelmiyor . Bütün F1 den f12 ye kasar bastım sürekli kapat aç yaparak . Ben teslim almaya gittiğimde gözümün önünde topladı tek kişi. Sonunda ekrana bağlayıp parçalar oturmuşmu diye baktılar. Sorun yok dediler eve geldim bir türlü monitör gelmiyor HDMI ile bağlıyorum