Yardım PCH Goat V3 Öndeki Fanlar Ve Kasa Ledleri Çalışmıyor.

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
Nereye bağlayarak çalıştırdınız benim sistem bugün geldi ama ön fanları bir türlü çalıştıramadım
Kontrolcünün alt tarafında güç almasını sağlayan bir SATA yuvası var.
Eğer kablosu takılı değilse, oraya PSU'dan gelen SATA Power kablosunu takın.
1704388336639.png
1704388475962.png

blackstein

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
Merhaba geç döndüm kusura bakmayın montaj işim vardı oradan Spora vs gittim anca bitti sorun çözülmüş sanırım sevindim zaten kontrolcü var kasa tuşundan değişim oluyor çok basit bağlantısı
Kürşat hocam desteğine ihtiyacım var Bende bugün aldım montajlı şekilde beyaz . Usb taktım fakat benim ekran hiç gelmiyor . Bütün F1 den f12 ye kasar bastım sürekli kapat aç yaparak . Ben teslim almaya gittiğimde gözümün önünde topladı tek kişi. Sonunda ekrana bağlayıp parçalar oturmuşmu diye baktılar. Sorun yok dediler eve geldim bir türlü monitör gelmiyor HDMI ile bağlıyorum

Kürşat Bey

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
1,341
Kürşat hocam desteğine ihtiyacım var Bende bugün aldım montajlı şekilde beyaz . Usb taktım fakat benim ekran hiç gelmiyor . Bütün F1 den f12 ye kasar bastım sürekli kapat aç yaparak . Ben teslim almaya gittiğimde gözümün önünde topladı tek kişi. Sonunda ekrana bağlayıp parçalar oturmuşmu diye baktılar. Sorun yok dediler eve geldim bir türlü monitör gelmiyor HDMI ile bağlıyorum
İletişim bölümünden yazabilir misin birkaç soru sorup görüntü isticem

Boozew

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
708
thermaltake kasade reset kısmına bağlanması gerekiyor diye biliyorum benim kasada thermaltake r tuşu ile çaıp kapanıyor o bölgeye bağlanmış durumda isterseniz bir kontrol edin

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri