PCH Medal X5 BASIMIZA GELENLER

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Kullanasim.kalmadi hevesim kursağımda kaldı zaten direk saticam artık 21 23k arasına gider herhlade en azından 15 saat çektiğim yola deysin
Hahahahaha. Al sat yapmak için alıyorsunuz ama sanki kullanacakmış gibi gpu modelini beğenmiyorsunuz :ROFLMAO: .

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Tamam Ventus çok iyi değil ama 3080 3080 dir. Bu paraya Ventus lu sistem veren bile yok. Talihsizlik işte.
Modeller arasında da fark yok bilseler keşke sanki 20-30fps fark varmış gibi üzülüyorlar saçma sapan. Birde al sat yapacağı halde üzülmüş numarası yapıyorlar :ROFLMAO:

XXL

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
357
mining kart alıp niye üzülüyorsunuz :D

mehmet alinin mee si

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
72
Modeller arasında da fark yok bilseler keşke sanki 20-30fps fark varmış gibi üzülüyorlar saçma sapan. Birde al sat yapacağı halde üzülmüş numarası yapıyorlar :ROFLMAO:
Modeller arasinda fark var fps farki elbettr yok olsa zaten bambaska modeller olurdu

Yusufms

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
75
Ağa tamamda rastgele verdiler ekran kartlarını o büyük tatsızlık oldu sabah 7 de mağza önünde olan adama ventus verdiler en son gelen adama trio verdiler
Sabah 6.30 da yola çıktım 7 7.30 gibi ordaydım ventus aldım çok saçma bir sistemdi. En kötü şansa ver yani niye ilk once ventus diye sıralıyorsun ki

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
Arkadaşlar, VENTUS bu kadar rahatsız ediyorsa kullanmadan kartı satın, başka 3080 alın.
Sonuçta üstüne ekleme yapsanız da sistem hala piyasaya göre uygun fiyata denk geliyor olacak.

Yusufms

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
75
Ben 3080 aldığıma memnunum ama saçmalık şurda ya herkese aynı kartin verilmesi lazım ya da önce kim geldiyse ona verilmesi lazım. Yada en kötü sistemin kendisi ataması lazım kura gibi bir şey olsa daha iyi olurdu

fbane

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
Sistemden vazgeçecek kadar fark var mı gerçekten aralarında? Trio avantajı nedir mesela?

mehmet alinin mee si

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
72
Ben 3080 aldığıma memnunum ama saçmalık şurda ya herkese aynı kartin verilmesi lazım ya da önce kim geldiyse ona verilmesi lazım. Yada en kötü sistemin kendisi ataması lazım kura gibi bir şey olsa daha iyi olurdu
Bencede
Itopyanin yaptigi isi birazcik daha duzgun yapmasi lazimdi liste yapmis insanalr sabah gitmis listeyi tanimam vs falan sacma olmus zaten bbl den birsuru insan var mazallah bi kargasa ciksa hos mu olurdu

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
Evet, satış kısmında bazı garip durumlar olmuş, itopya o konuda biraz amatör kalmış.
Ama bu kadar da dert etmeyin. Piyasadaki en iyi sistemi aldınız. Hayrını görün.
İçinde Ventus olması sistemi kötü yapmıyor. Hepiniz iyi sistem satın aldınız.

Yusufms

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
75
Evet, satış kısmında bazı garip durumlar olmuş, itopya o konuda biraz amatör kalmış.
Ama bu kadar da dert etmeyin. Piyasadaki en iyi sistemi aldınız. Hayrını görün.
İçinde Ventus olması sistemi kötü yapmıyor. Hepiniz iyi sistem satın aldınız.
Dediğim gibi hocam zaten benim için worun yok ben kullanıcam zaten ihtiyacım vardi 3060lı sistem alacağıma 3080li sistem aldım. Ama Dediğim konuda biraz sacmalik vardi hayırlısı buymuş

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
Dediğim gibi hocam zaten benim için worun yok ben kullanıcam zaten ihtiyacım vardi 3060lı sistem alacağıma 3080li sistem aldım. Ama Dediğim konuda biraz sacmalik vardi hayırlısı buymuş
Olsun, yine iyi sistem. Dün burada lafladığımızda "Ben alamam hocam" "Hiç gitmesem mi acaba" diyordunuz, ama bak mis gibi sistemi kaptınız. :LOL: Hayırlısı olsun, güle güle kullanın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri