PCH Medal X5 BASIMIZA GELENLER

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Yusufms

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
75
Bu şey gibi oldu biraz beleş etin yahnisi mantığı. Ventus'da olsa, Vision'da olsa kart ayrımı yapmaksızın alanlar çok şanlı. 18K'ya böyle bir sistem alıp Ventus var diye vazgeçenler olmuş sırada ne kadar doğru bilmiyorum. Garip..
Ahahaha aynen hocam biraz uykusuz kaldık. Ayakta beklemekten yoruldük ama aldık.

fbane

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
11
Pc hocası gg6 Intel sistem kullanıyordum bugün bu sistemi satın aldım. Çok uzun bir süre rahatça kullanırım bunu. @OceanLaB çok teşekkür ederim abi sana. İlk sistemimi de senin sayende almıştım,bu da senin sayende nasip oldu. Eline emeğine sağlık.

Diavelin

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
52
Ben bu türk milletini algılayamıyorum türkiyede sayılı satılan sistemlerden birini alıyorsun sadece ekran kartı parası fiyatına ama gel gör ki biri diyor ben ventus aldım biri diyor ben gigabyte aldım diyor. Size yapılan güzelliğin farkına varın şansınızın farkına varın bence. Hayır almak isteyen onca insan var belkide hayalini kuruyor belkide o da sizle sabaha kadar beklemiş ama yetişememiş sırası. Bilmiyorum ya çok bencilce davranıyorsunuz teşekkür edip gülüp eğlenmek yerine laf söz söylüyorsunuz insanlara. Adam bunu hiç yapmayabilirdi bile mağazadaki stoklara göre satış yapılmış söylenene göre videoda yanlış duymadıysam ondan bunlar olabilecek şeyler veya firma bu kadar kampanyalı stokta yollamış olabilir şunuda belirtmeliyimki mağaza satışı olan ürünleri kargo olarak yollamak zorunda değiller sonuçta kargo masrafı satışa eklenmiyor üstüne demonte verilmemesinin bir diğer nedeni parçaların hala tam olarak ellerinde olmaması olabilir ayrıca sistemi veren personel arkadaşlar söylenen neyse onu yapıyordur emir kulu olan insanlara birazda bu yönden bakın bende bir mağaza çalışanıyım bazı insanlar arka planda olan olayları bilmeden kolayca yargılıyor belkide sorsan bir olayı vardır. Birazda bu yönden düşünüp empati yapmak lazım.

recepp

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
Bu şey gibi oldu biraz beleş etin yahnisi mantığı. Ventus'da olsa, Vision'da olsa kart ayrımı yapmaksızın alanlar çok şanlı. 18K'ya böyle bir sistem alıp Ventus var diye vazgeçenler olmuş sırada ne kadar doğru bilmiyorum. Garip..
Hocam hayır yani ben şunu anlamıyorum ilk gelenlere en iyi ekran kartı modeli verilmesi mantıklı olmaz mıydı ben sabah 8den beri orada bekledim sıraya girebilmek için toplu ulaşım araçları arasında hep koşarak gittim, benden sonra elini kolunu sallaya sallaya sıraya giden adam daha kaliteli bir modeli aldı. Ben çıkan kart seçenekleri arasından soğutması en kötü olanından ventus modelini aldım. Sizce de bir tezat yok mu hocam bu işte?

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
Sistemi sadece 15 stok olarak bahsettiğiniz "soğutması iyi modelden" yapsalardı böyle bir sorununuz olmazdı.
Bu sefer de "15 Stok nedir hocam, alamadık" diyecektiniz. En azından aldınız, takmayın bu kadar.

mutlu

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
537
Sıkıntı çeken tüm arkadaşlara geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Alabilen arkadaşlara hayırlı olsun, alamayan arkadaşlar ise umudunuzu yitirmeyin. Böyle bir kampanya olmasa da sık sık kampanyalar çıkıyor. Sizin için de uygun bir sistem mutlaka bulacağız :)

recepp

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
21
Hocam hayır yani ben şunu anlamıyorum ilk gelenlere en iyi ekran kartı modeli verilmesi mantıklı olmaz mıydı ben sabah 8den beri orada bekledim sıraya girebilmek için toplu ulaşım araçları arasında hep koşarak gittim, benden sonra elini kolunu sallaya sallaya sıraya giden adam daha kaliteli bir modeli aldı. Ben çıkan kart seçenekleri arasından soğutması en kötü olanından ventus modelini aldım. Sizce de bir tezat yok mu hocam bu işte?
@OceanLaB

theory of a dead man

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
109
Bir ekşide 09 Ekim 2022 ventus mağdurları başlığı açmadığınız kaldı. Kaldı ki erken saatte gidenlerin hepsi sistemi almış gördüğüm kadarı ile. Bu saatten sonra beklentiniz nedir, itopyanın ventusları toplayıp trio vermesi mi? Ayrıca ventusun soğutması evet kötü ama trio da vision da bir strix bir suprim değiller bunu bilin 3 derece fazla ısınıyor 2db fazla ses çıkıyor diye de bu kadar dert edilmez. Keyfini sürün sisteminizin güle güle kullanın.

Trileçe Bey

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
54
Bir ekşide 09 Ekim 2022 ventus mağdurları başlığı açmadığınız kaldı. Kaldı ki erken saatte gidenlerin hepsi sistemi almış gördüğüm kadarı ile. Bu saatten sonra beklentiniz nedir, itopyanın ventusları toplayıp trio vermesi mi? Ayrıca ventusun soğutması evet kötü ama trio da vision da bir strix bir suprim değiller bunu bilin 3 derece fazla ısınıyor 2db fazla ses çıkıyor diye de bu kadar dert edilmez. Keyfini sürün sisteminizin güle güle kullanın.
Sabahin 7sinde gelen insanlara en azindan siranin ön siralarinda olan insanlara seçim hakki taninmaliydi. Sistem güzel ayri konu o.

Son düzenleme:

AGKS

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
9
benim arkadas icin kart fark etmiyordu her turlu alacakti, arkadasim 18 yasin altinda annesinin babasinin kartiyla alacakti itopyaya sorduk internetten de gidince de sorun olmaz dediler arkadas da bekledi sabah 10dan aksam 18e kadar, tam alirken sıkıntı çıkardılar vermediler, arkadasim babasini cagiracakti boyle yaptiklari icin itopya yok 30dkya kayit dusuyor sira bitmeden hemen gelmeli falan dedi babasi da o kadar surede gelemeyecegi icin alamadi, yani bastan sana veremeyiz deseler babasi onceden gelecek sira gelince alacak, son anda sıkıntı çıkarıyorlar arkadasimi magdur ettiler, yani en azindan o sistemi arkadasimin babasi gelene kadar bekletselerdi yine alirdi. Taner abi bu durumu İtopya'ya belirtsen de her calisan farkli sey diyip insanlari magdur etmese, benim dusunceme gore sistemden arkadasima 1 tane ayarlamalari lazim ama yapacaklarini hic dusunmuyorum

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Sorsam modeller arasındaki farkı bilmessin ama neyse. Aldıysan hayırlı olsun.

ceki

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
13
Masaüstü bilgisayar bileşenleri hakkında pek bir bilgim yok, fırsatı görünce değerlendirmek istedim, yakın zamanda yeni PC almak istiyordum, en kötü bir laptop ile takas ederim. Ancak bir anda insanlar ventusmuş ya şeklinde konuşmaya başlayınca herhalde alınmayacak bir model diye düşündüm ama öyle de değilmiş yani. Keşke gerçekten random bir şekilde dağıtılsaydı kura şeklinde kimsenin gönlü kırılmasaydı, yine de güzel fırsattı teşekkürler. Bana da visionlı kasa çıktı bu arada.

Atalayq

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
420
Bu sistemde bile memnun olmayanlar var. Gerçekten ilginç. Sistemi alırken model isteğin varsa söyle olursa ne âla olmasa farketmez. Beğenmediğiniz ventusun macunu değişince diğer kartlardan daha serin oluyor. Hadi herşeyi geçtim itopya ile ilgili sıkıntı varsa bu memnuniyetsizlik böyle yazılmaz…

YnseC

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
18
@White Ravens şu an 2 tane satışta görüyorum bu sistemi. 40 stoklu ürünün 2 tanesi daha teslim alınmadan satışa düşmüş bile. “Online satışta hep al-sat yapanlar alıyor. Böylesi daha iyi, al-sat yapanlar alamayacak” demiştin. Görür görmez aklıma sen geldin de hatırlatayım dedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri