PCH Medal X5

beat

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Selam herkese düşünüyordumki acaba pch Medal x5 in yeni stoğu gelirmi sizce kanalda gördükten sonra parayı ayarlamaya falan filan zar zor saat 8 de orda olabildim ama stok bitti dediler sizce yeni stok açılırmı?

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Açılacağını sanmam. Ekran kartını bile farkı marka/modeller ile doldurup 50 stok yapmışlardı. Tekrardan gelse farklı bileşenler ile daha yüksek fiyata gelir ama zannetmiyorum.

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
Selam herkese düşünüyordumki acaba pch Medal x5 in yeni stoğu gelirmi sizce kanalda gördükten sonra parayı ayarlamaya falan filan zar zor saat 8 de orda olabildim ama stok bitti dediler sizce yeni stok açılırmı?
Sanmam. Mağaza açılışına özel sistemdi.
Belki PC Hocası veya diğer kanallar başka sistemler toplayabilirler. Ama aynı ayarda olacağını sanmam.

lckyvg

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
1,305
Muhtemelen açılmaz, açılsa bile aynı fiyat olmaz.

Androturk36

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
25
Onu bunu bilmem de ben hakkımı helal etmiyorum. İhtiyacı olan almadı. Alıp sonra yüksek fiyata satarsa şaşmayın. Umarım hakkımı yiyenin boğazından bir kuruş gitmez. Birisi yazmış 25 e satarım. Ulan simdi küfür yasak burda da anladınız siz

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Telefon numarasını arayıp sövebilirsiniz.
Onu bunu bilmem de ben hakkımı helal etmiyorum. İhtiyacı olan almadı. Alıp sonra yüksek fiyata satarsa şaşmayın. Umarım hakkımı yiyenin boğazından bir kuruş gitmez. Birisi yazmış 25 e satarım. Ulan simdi küfür yasak burda da anladınız siz

İnsan kasa fotoğrafını videodan almaz bari.

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Evet pek doğru değil al-sat ama mantıklı ben yapılmasına karşı değilim. Şahsen ben yapardım.

KS

beat

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6
Valla 22-23k olsa bile rağzı olurdum

Urkhilen

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Al satçı olsa dahi sabahın 10 unda gelip sıraya girdiler akşam 18 e kadar beklediler almak için 8 saat ayakta mağaza köşesinde yerde oturduk birlikte sence haketmedi mi o kişi hakkımı helal etmiyorum demişssin de biraz tuhaf olmuş ayrıca liste sayısı 16.00 ya kadar felan hatta 5 e doğru anca yeni yeni 50 ye ulaşmaya başlamıştı.Gelip sıraya girdiniz de alamadınız mı kar koymak alan kişinin hakkı ister 5 koyar iste 2-3 canının istemesine bağlı o kadar bekleyişinie haksızlık ediyorsunuz siz şu an

KS

beat

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
6

:D​

Neyse artık saolun iyi geceler

IronMusk

Mahalle Bilgisayarcısı
Mahalle Bilgisayarcısı
Tepki
1,874
Pch al-sat yapılsın diye yapmıyor aslında bu sistemi. Taner abiye ayıp oluyor diye düşünüyorum. Sanki tek akıllı onlar.

Androturk36

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
25
Dostum bizim burda paylaşım yapıldığından haberimiz yok. Pc hocası bildirim açık şekilde video paylaştı daha ilk dakikasında yola çıktım. Forumda paylaşıldığı orda öğrendim gerçekten yazık

Syqex

Bilgisayar Uzmanı
Bilgisayar Uzmanı
Tepki
5,234
Al-sat yasak değil ama yapılması çok yanlış. İhtiyaç sahipleri için yapılan sistemler kazanç kaynağı olmamalı , fırsatçılık yapmamak lazım.

Urkhilen

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Pch al-sat yapılsın diye yapmıyor aslında bu sistemi. Taner abiye ayıp oluyor diye düşünüyorum. Sanki tek akıllı onlar.
Evet orada bi yandan haklısınız ama dediğim gibi baya bi saate kadar liste dolmadı hatta diyorduk stok bitmicek galiba diye benim ihtiyacım vardı gerçekten çok iyi oldu almam ama onlarda o saatte gelip o kadar beklediler almayı hakkettiler diye düşünüyorum ha nekadar kar koymuş o kişinin insafına bağlı

Androturk36

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
25
Beni anlayan sensin. Ama Halen yukarıda 8 saat ayakta beklemiş al satci dostum yorum atıyor. Bak benim şahsen ihtiyacım vardı. Kaç aydır sistem alamıyorum gerek fiyat gerek güvensizlik olsun. Böyle bir fırsat gördüm dedim bari alayım sonuçta mağaza. Gittiğimde sonuç kalabalık.

Urkhilen

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
7
Dostum bizim burda paylaşım yapıldığından haberimiz yok. Pc hocası bildirim açık şekilde video paylaştı daha ilk dakikasında yola çıktım. Forumda paylaşıldığı orda öğrendim gerçekten yazık
hocam o biraz talihsizlik olmuş sizin için ama bu sistem için 1 hafta öncesinde konu açılmıştı bileşen bilgileri istenmişti forumdakilerden en son cuma günü tekrar konu açılıp bilgiler verilmişti ben yeni yeni buralara girmeme rağmen ihtiyacım olduğu için kontrol ediyordum her yeri şansıma gördüm ve erkenden gittim

Androturk36

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
25
Benim bundan haberim yok . Forum takip etmiyorum genelde youtube üzerinden paylaşılıyordu. Amaç prim ve reklamdi onu anladım

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Geri