Sanmam. Mağaza açılışına özel sistemdi.Selam herkese düşünüyordumki acaba pch Medal x5 in yeni stoğu gelirmi sizce kanalda gördükten sonra parayı ayarlamaya falan filan zar zor saat 8 de orda olabildim ama stok bitti dediler sizce yeni stok açılırmı?
Onu bunu bilmem de ben hakkımı helal etmiyorum. İhtiyacı olan almadı. Alıp sonra yüksek fiyata satarsa şaşmayın. Umarım hakkımı yiyenin boğazından bir kuruş gitmez. Birisi yazmış 25 e satarım. Ulan simdi küfür yasak burda da anladınız siz
Evet pek doğru değil al-sat ama mantıklı ben yapılmasına karşı değilim. Şahsen ben yapardım.Onu bunu bilmem de ben hakkımı helal etmiyorum. İhtiyacı olan almadı. Alıp sonra yüksek fiyata satarsa şaşmayın. Umarım hakkımı yiyenin boğazından bir kuruş gitmez. Birisi yazmış 25 e satarım. Ulan simdi küfür yasak burda da anladınız siz
Harbiden videodan ss almışTelefon numarasını arayıp sövebilirsiniz.
sahibinden.com Giriş
www.sahibinden.com
İnsan kasa fotoğrafını videodan almaz bari.
Al satçı olsa dahi sabahın 10 unda gelip sıraya girdiler akşam 18 e kadar beklediler almak için 8 saat ayakta mağaza köşesinde yerde oturduk birlikte sence haketmedi mi o kişi hakkımı helal etmiyorum demişssin de biraz tuhaf olmuş ayrıca liste sayısı 16.00 ya kadar felan hatta 5 e doğru anca yeni yeni 50 ye ulaşmaya başlamıştı.Gelip sıraya girdiniz de alamadınız mı kar koymak alan kişinin hakkı ister 5 koyar iste 2-3 canının istemesine bağlı o kadar bekleyişinie haksızlık ediyorsunuz siz şu anOnu bunu bilmem de ben hakkımı helal etmiyorum. İhtiyacı olan almadı. Alıp sonra yüksek fiyata satarsa şaşmayın. Umarım hakkımı yiyenin boğazından bir kuruş gitmez. Birisi yazmış 25 e satarım. Ulan simdi küfür yasak burda da anladınız siz
Evet orada bi yandan haklısınız ama dediğim gibi baya bi saate kadar liste dolmadı hatta diyorduk stok bitmicek galiba diye benim ihtiyacım vardı gerçekten çok iyi oldu almam ama onlarda o saatte gelip o kadar beklediler almayı hakkettiler diye düşünüyorum ha nekadar kar koymuş o kişinin insafına bağlıPch al-sat yapılsın diye yapmıyor aslında bu sistemi. Taner abiye ayıp oluyor diye düşünüyorum. Sanki tek akıllı onlar.
hocam o biraz talihsizlik olmuş sizin için ama bu sistem için 1 hafta öncesinde konu açılmıştı bileşen bilgileri istenmişti forumdakilerden en son cuma günü tekrar konu açılıp bilgiler verilmişti ben yeni yeni buralara girmeme rağmen ihtiyacım olduğu için kontrol ediyordum her yeri şansıma gördüm ve erkenden gittimDostum bizim burda paylaşım yapıldığından haberimiz yok. Pc hocası bildirim açık şekilde video paylaştı daha ilk dakikasında yola çıktım. Forumda paylaşıldığı orda öğrendim gerçekten yazık
Peki diğer ihtiyacı olan insanlar?benim ihtiyacım vardı gerçekten çok iyi oldu almam