- Tepki
- 37
Bendede aynı tahminim haftaya ulaşır elimize çünkü 200 stoğu hazırlayıp kargolamak kolaydeil ya cumartesi gelir gelmezse pazartesi ye kalırtahmini kaç günde gelir acaba şuan hala onaylandı aşamasında bende
Bendede aynı tahminim haftaya ulaşır elimize çünkü 200 stoğu hazırlayıp kargolamak kolaydeil ya cumartesi gelir gelmezse pazartesi ye kalırtahmini kaç günde gelir acaba şuan hala onaylandı aşamasında bende
Ben arayıp sordugumda 1.5 2 hafta sürebilir deditahmini kaç günde gelir acaba şuan hala onaylandı aşamasında bende
İnternet satışlarını bayiden gidip alamazsınız. Depodan bayiye gönderilirse alırsınızsipariş eden arkadaşlar arayıp bayiden alma şansının olup olmadığını sorabilir bayiden aldığınızda kurulumu isteme hakkınız doğuyor zaten almaya gittiğinizde bi çalışana kurdurursunuz
2 hafta mı.Yok onlar mecbur garanti olsun diye öyle söylüyor bu hafta sonuna kadar gelir herkesin ki 200 sistem çokta bişey değilBen aradigimda 2 hafta kadar surer dediler. Montajsiz olarak secmisim diye belirttigimde buyuk ihtimalle bu hafta kargoya verilir denildi.
Bana da 2 hafta dediler diger vatan magazalarindan parca eksiklerini felan aliyoruz dediler. İnş dedigin gibi hafta sonuna kdr gelir2 hafta mı.Yok onlar mecbur garanti olsun diye öyle söylüyor bu hafta sonuna kadar gelir herkesin ki 200 sistem çokta bişey değil
Siparisiniz hazir kargo bekleniyor olarak bilgi geldi suanda. Montajsiz di urunum. ondan dolayi hizli oldu sanirim. Bugun kargo alirsa yarin gelicek. En gec persembe bende olurBen aradigimda 2 hafta kadar surer dediler. Montajsiz olarak secmisim diye belirttigimde buyuk ihtimalle bu hafta kargoya verilir denildi.
Montaj yaparken bozar kırırım diye sectim mecburSiparisiniz hazir kargo bekleniyor olarak bilgi geldi suanda. Montajsiz di urunum. ondan dolayi hizli oldu sanirim. Bugun kargo alirsa yarin gelicek. En gec persembe bende olur
Aynen bende ondan geri montajlıya çevirdimMontaj yaparken bozar kırırım diye sectim mecburyoksa bende montajsiz isteyecektim hizli geldigi icin
Benim kargonun gelmesi sizinkinden daha uzun sürcek bir deAynen bende ondan geri montajlıya çevirdim
hocam ara sürekli ve hızlandırma isteSiparişi kargoya verilen var mı benim kinde hâla onaylandı yazıyo
Aradımda 1.5 2 hafta surer dedi çok uzun surüyo yahocam ara sürekli ve hızlandırma iste
1.5-2 hafta mıAradımda 1.5 2 hafta surer dedi çok uzun surüyo ya
Valla şaşkınlıktan kapattım direkt 2 hafta ne yurt disindan geliyo sanki1.5-2 hafta mı)) yok 3 ay sürsün seneye gelsin hatta deseydin
bi kargoya verilseydi geriye bişey kalmıyor bakalım bugün verirlerse güzel olurbenimde montajlı ürünüm yarım saat önce hazırlanıyor olarak güncellendi.