İnşallah 10 13k civarı olur
İ5 12400f/3060 11k
13k olması kafi bence.11k diyelim ki oldu en fazla 100 150 stok olur oda saniyesidjne biter kimse yapmaz bu dönemde gerçekçi olalım
şu an 16k ya i5 12400 ve 3060 lı sistem var ama kasa psu yeterli değil. Reis bize Güzel bi psu ve kasalı sistemi 13k civarı çıkarırsa çok çok iyi olur13k olması kafi bence.
bencede 13-14 e herkes razı sanırım artık13-14 k olması bence kâfi 11 kya az stok olur hemen biter. Birde foruma özel stok işini görüşecekti taner hoca @OceanLaB ufukta ses seda varmı![]()
Şuan en ucuz i5li 3060li sistem 16k. 13-14 k olursa al satçılarında işine gelmeyecek. Ama 11 k falan olursa az stoklu o zaman hemen biter işte. Stok sorunu olmayacak 13-14 kya i5 3060li bir sistem gelirse ihtiyacı olan herkesin alabileceğini düşünüyorum. Özellikle foruma stok ayırılması çok güzel olur. Hem burada emeği olanlara bir hediye olur. Bu şekilde yaparakta yeni üyelerin katkısını gün geçtikçe göreceğimizi aktiflik sayımızın artacağını düşünüyorum. @OceanLaBbencede 13-14 e herkes razı sanırım artık
Aleyküm selam hoşgeldiniz. Forumda belirli şartları taşıyan kişilere özel verilen stok. Mesaj sayısı konular üyelik tarihi vs vs.Sa yeni katıldım forum için özel stok ne oluyor
Yani bu kişiler mesela hiç site çökme derdine girmeden mi alıyolarAleyküm selam hoşgeldiniz. Forumda belirli şartları taşıyan kişilere özel verilen stok. Mesaj sayısı konular üyelik tarihi vs vs.
Evet daha önce yapılmıştı. Bu çıkacak sistemdede talep ettik hocamızdan. Gelişmeleri bekliyoruz.Yani bu kişiler mesela hiç site çökme derdine girmeden mi alıyolar
Anladım teşekkürlerEvet daha önce yapılmıştı. Bu çıkacak sistemdede talep ettik hocamızdan. Gelişmeleri bekliyoruz.
Reis inşallah bir 3060 lardan biri sana nasip olur uzun zamandır bekliyorsun ")@OceanLaB Taner hocamız Kasım ayı bitmeden Nvidia tabanlı bir sistemin geleceğini YouTube kanalında bir yorumda duyurdu. Umarım Nvidia imzalı olan sistem 3060 olur. 3060 bekleyen dostlarım ve bizler içinde hayırlısı olur. Foruma özel stok olayınıda kendisine iletip önermiştik. Bizleride bu konuda sağduyulu karşılayacağından eminim. Şimdiden herkese hayırlı uğurlu olsun.