Fırsat PCH YENİ GELECEK NVİDİA SİSTEM HK.

Orkun23

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
12
3060ti veya üstü bir sistem gelir umarım
Gelirse bile 15 k üstü olabilir

@OceanLaB Taner hocamız Kasım ayı bitmeden Nvidia tabanlı bir sistemin geleceğini YouTube kanalında bir yorumda duyurdu. Umarım Nvidia imzalı olan sistem 3060 olur. 3060 bekleyen dostlarım ve bizler içinde hayırlısı olur. Foruma özel stok olayınıda kendisine iletip önermiştik. Bizleride bu konuda sağduyulu karşılayacağından eminim. Şimdiden herkese hayırlı uğurlu olsun.
Hangi güne gelir hocam

WayLost

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
48
İnşallah kardeşim teşekkür ederim 🙏
Rica ederim hak ediyorsun Bu arada sen bir tane gigabyte g24f 2 monitör almıştın itopyadan yanılmıyorsan ne oldu değişim sağladılarmı yoksa ?
Hali hazırda kasım indirimi var gelirse ona göre almayı planlıyorum

KS

Wrotch

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
608
Rica ederim hak ediyorsun Bu arada sen bir tane gigabyte g24f 2 monitör almıştın itopyadan yanılmıyorsan ne oldu değişim sağladılarmı yoksa ?
Hali hazırda kasım indirimi var gelirse ona göre almayı planlıyorum
Yarın arayıp değişim talep edeceğim. İnternet cafede piksel testi yaptığımda monitör genel olarak güzel parlaklığı olsun kontrastı olsun çok beğendim. Fakat ölü piksel çıkınca tadım kaçtı. Biraz sorunlu monitör piksel konusunda..

tosbaa33

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
1
Umarım bekleyenlerin istediğini karşılayacak bir sistem olur.

cevikyusuf

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
106
Yanlış hatırlamıyorsam bu özellikteki smokin sistemde bile 12k çıkmıştı. Umarım smokin ve bol stoklu olur.
Evet de sistem parçaları MSI vs idi
Kasa psu vs de daha giriş seviyesi modeller seçilip bir ihtimal cikabilir

11k diyelim ki oldu en fazla 100 150 stok olur oda saniyesidjne biter kimse yapmaz bu dönemde gerçekçi olalım
Kankam daha yeni gördük da V6 da 500 stok vardı sanırım 2060 i3 12100f i 8800 den
İstendiğinde bol stoklu güzel sistem çıkabiliyor

KS

Wrotch

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
608
Evet de sistem parçaları MSI vs idi
Kasa psu vs de daha giriş seviyesi modeller seçilip bir ihtimal cikabilir

Kankam daha yeni gördük da V6 da 500 stok vardı sanırım 2060 i3 12100f i 8800 den
İstendiğinde bol stoklu güzel sistem çıkabiliyor
Eğer 3060lı bir sistem çıkarsa 12 k değilde stokun bol olması açısından i5 12400f + 3060 ikilisi örnek veriyorum 14 k olabilir. O aradaki farka 200 stok değilde 400-500 stok olur. Webte stok kalmadığı zamanda eskiden uygulandığı gibi forumda şartları taşıyan belirli kişilere verilmesi güzel olur.

Yıkılmaz

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
40
3060 tuf mu dual mı olacak acaba ?

Tuf olur inşallah

bybarisss

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
70
Yarın arayıp değişim talep edeceğim. İnternet cafede piksel testi yaptığımda monitör genel olarak güzel parlaklığı olsun kontrastı olsun çok beğendim. Fakat ölü piksel çıkınca tadım kaçtı. Biraz sorunlu monitör piksel konusunda..
Bende de 1 ölü piksel çıkınca değişime gönderdim. Bakalım kabul edecekler mi.

bybarisss

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
70
İnşallah kabul ederler değişimi itopya bu konuda biraz sıkıntılı birşey yok diyip yolluyorlarmış.
Valla öyle. Saçmalık. Aslında thh ile hakkını alırsın ama uğraş da uğraş. Bende 1 tane olduğundan geri gönderirlerse kullanacağım mecbur.
Amazon bu konularda çok iyi. Ne alıcaksan amazondan alıcan aslında.

KS

Wrotch

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
608
Valla öyle. Saçmalık. Aslında thh ile hakkını alırsın ama uğraş da uğraş. Bende 1 tane olduğundan geri gönderirlerse kullanacağım mecbur.
Amazon bu konularda çok iyi. Ne alıcaksan amazondan alıcan aslında.
Evet amazonda 1 ay iade süresi var o tüketici için çok iyi.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri