- Konu Sahibi
Hayırlısı olsun.Valla hocam ben ve eşim ikimiz ayrı ayrı telefonda linki bekledik ve birimiz alabildik
Hayırlısı olsun.Valla hocam ben ve eşim ikimiz ayrı ayrı telefonda linki bekledik ve birimiz alabildik
Şans meselesi hocam. 3 gün önce Mert BAYANTEMUR'un sistemi için beklemedeydim. Link çıkar çıkmaz tıkladım, sepete ekledim, Google Chrome kullandığım için ad soyad adres gibi kutucukları zaten otomatik form doldurma verileri ile Google kendisi doldurdu sonra butona bastım öyle aldım.Hocam siz al sat işiyle uğraşıyorsunuz diğer yorumlarda öyle yazdıgınızı gördüm siz stok bitmeden nasıl alıyorsunuz![]()
Şans meselesi hocam. 3 gün önce Mert BAYANTEMUR'un sistemi için beklemedeydim. Link çıkar çıkmaz tıkladım, sepete ekledim, Google Chrome kullandığım için ad soyad adres gibi kutucukları zaten otomatik form doldurma verileri ile Google kendisi doldurdu sonra butona bastım öyle aldım.
Ama PC hocasının giriş seviyesi sistemini alamadım maalesef. Linke tıkladım sepete ekledim, ödeme adımına geçtim ancak Mert'in sistemindeki ramlerin aynısı bu sistemde de oldugu icin siparişi almadı. Bende eşimin telefonundan denedim ama ordan girerken site dondu hiç ilerleyemedim zaten stok bitmişti.
Gelecek olan orta segment sistemi mağaza stok olacak zaten artık stok çabuk bitiyor demeyinStogun az olması nedeniyle gerçekten yetişemiyoruz en azından yapabilirler ise 400-500 stok olmalı yoksa çok çabuk bitiyor. Taner hocadan bekliyoruz![]()
Nereden biliyorsun dostumGelecek olan orta segment sistemi mağaza stok olacak zaten artık stok çabuk bitiyor demeyin) hızlı olan kazanır ama mağaza stokları saha yavaş tükenir her zaman.
Gelecek olan orta segment sistemi mağaza stok olacak zaten artık stok çabuk bitiyor demeyinhızlı olan kazanır ama mağaza stokları daha yavaş tükenir her zaman.
Yahu Taner hoca dedi ya geçen Giriş sistem Web den olacak orta segment olanı mağaza stok yapacağız diye. Geçen foruma yazdı 2 gün önce cevap verdi soru soranlara yani.Nereden biliyorsun dostum
Reis yargılamak için sormadım öğrenmek için sordum. Taner hoca demişti diyorsan okey ben görmedimYahu Taner hoca dedi ya geçen Giriş sistem Web den olacak orta segment olanı mağaza stok yapacağız diye. Geçen foruma yazdı 2 gün önce cevap verdi soru soranlara yani.
Est. dostum gözden kaçırmış olabilirsiniz. Ben sürekli konuları takip ettim birkaç kere Taner hoca girip açıklama yaptı sistemi paylaşmadan birkaç saat önce falan.Reis yargılamak için sormadım öğrenmek için sordum. Taner hoca demişti diyorsan okey ben görmedim
Yahu Taner hoca dedi ya geçen Giriş sistem Web den olacak orta segment olanı mağaza stok yapacağız diye. Geçen foruma yazdı 2 gün önce cevap verdi soru soranlara yani.
Reis yargılamak için sormadım öğrenmek için sordum. Taner hoca demişti diyorsan okey ben görmedim
Demek ki gelecek yeni sistemde vatan bilgisayardan. Mağaza stoğu olduğunda acaba bütün vatan bilgisayar şubelerinde geçerli olacakmı?
Mağaza stoğu olduğunda acaba bütün vatan bilgisayar şubelerinde geçerli olacakmı?
Bence vatanın zeytinburnundaki ana mağazasında verirlerFazla stok çıkartmaları gerekir, yoksa imkansız.
Vatan'ın sitesinde yaklaşık 150 mağaza görünüyor.
Her mağazaya 5 stok demek, totalde 750 sistem yapar.
Her ilde sadece 1 mağaza seçip 5 stok verseler, en az 400 stok yapar.
Muhtemelen önceki sistemlerde olduğu gibi,
Bir kısmı WEB'e özel, bir kısmı mağaza stokludur.
Bunu en çok itopya yapıyor. 5 tane mağazası var,
Her mağazaya 20 stok koysa total 100 sistem yapıyor. 150'de WEB özel desek, 250 stok.
Tabi bu sadece yorum, herhangi bir bilgi vs. henüz paylaşılmadı. Sistem öncesi bilgilere göre öğreniriz.
Fazla stok çıkartmaları gerekir, yoksa imkansız.
Her mağazaya 20 stok koysa total 100 sistem yapıyor. 150'de WEB özel desek, 250 stok.
Tabi bu sadece yorum, herhangi bir bilgi vs. henüz paylaşılmadı. Sistem öncesi bilgilere göre öğreniriz.
Bence vatanın zeytinburnundaki ana mağazasında verirler
Buna katılıyorum geçenki sistem gibi 200 adet çıkmayacak belli ki. Fazla stok çıktığı taktirde herkesin alabileceğini düşünüyorum. Umarım fazla çıkar insanların beklentileride bu yönde..
Oda istiyor fazla stok çıkmasını hatta bir öneri sunmuştu. 6499₺ değilde 6999₺ yaparız aradaki farkı stoklara veririz diye. Umarım bunu firmayla konuşup anlaşır. Bizim için fazlasıyla uğraşıyor onun arkasında durmaktan başka çaremiz yok. @OceanLaBOlabilir.
Eğer yine VATAN'dan çıkacaksa, stok durumuna göre mağazalar belirlemişlerdir.
Böyle durumlarda da genelde Ankara - İzmir - İstanbul mağazaları seçiliyor.
Belki başka bir firmadır, henüz bilmiyoruz. Zaten bilgilendirmesi olacaktır.
Taner, stoklar ile ilgili dünkü mesajlarında gayet şeffaf ve net bir şekilde açıklama yapmıştı.
Yani stok düşük olsa bile yapılabilecek bir şey yok. Çünkü stok kısmı karşı taraflarla alakalı.
Umarım yeterli stok vardır, ihtiyacı olanlar alabilir. Ama stok yoksa da kabullenmek gerek.
İtopya olabilir, sinerji olabilir ,pc kolik olabilirFazla stok çıkartmaları gerekir, yoksa imkansız.
Vatan cokuyo. Ya 1 saat urastım sıstemı vermedıDemek ki gelecek yeni sistemde vatan bilgisayardan. Mağaza stoğu olduğunda acaba bütün vatan bilgisayar şubelerinde geçerli olacakmı?