Fiyat/Performans PCH Yeni Gelecek Orta Segment Sistem Hk.

longinus

Cezalı Üye
Cezalı Üye
Tepki
51
Hocam siz al sat işiyle uğraşıyorsunuz diğer yorumlarda öyle yazdıgınızı gördüm siz stok bitmeden nasıl alıyorsunuz :D
Şans meselesi hocam. 3 gün önce Mert BAYANTEMUR'un sistemi için beklemedeydim. Link çıkar çıkmaz tıkladım, sepete ekledim, Google Chrome kullandığım için ad soyad adres gibi kutucukları zaten otomatik form doldurma verileri ile Google kendisi doldurdu sonra butona bastım öyle aldım.

Ama PC hocasının giriş seviyesi sistemini alamadım maalesef. Linke tıkladım sepete ekledim, ödeme adımına geçtim ancak Mert'in sistemindeki ramlerin aynısı bu sistemde de oldugu icin siparişi almadı. Bende eşimin telefonundan denedim ama ordan girerken site dondu hiç ilerleyemedim zaten stok bitmişti.

KS

Wrotch

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
608
Şans meselesi hocam. 3 gün önce Mert BAYANTEMUR'un sistemi için beklemedeydim. Link çıkar çıkmaz tıkladım, sepete ekledim, Google Chrome kullandığım için ad soyad adres gibi kutucukları zaten otomatik form doldurma verileri ile Google kendisi doldurdu sonra butona bastım öyle aldım.

Ama PC hocasının giriş seviyesi sistemini alamadım maalesef. Linke tıkladım sepete ekledim, ödeme adımına geçtim ancak Mert'in sistemindeki ramlerin aynısı bu sistemde de oldugu icin siparişi almadı. Bende eşimin telefonundan denedim ama ordan girerken site dondu hiç ilerleyemedim zaten stok bitmişti.

Bakalım yeni çıkacak sistemide inşallah biz alabiliriz.

Sinan705

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
23
Stogun az olması nedeniyle gerçekten yetişemiyoruz en azından yapabilirler ise 400-500 stok olmalı yoksa çok çabuk bitiyor. Taner hocadan bekliyoruz :)
Gelecek olan orta segment sistemi mağaza stok olacak zaten artık stok çabuk bitiyor demeyin :) hızlı olan kazanır ama mağaza stokları daha yavaş tükenir her zaman.

Eino Kalevi

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
14
Yaptığınız iş gayet güzel. Tek sorun vatan bilgisayarın sistemi. Çoğu kişi 18:30dan beri deneyerek sistemi alamadı ama bazı kullanıcılar 19:44te bile ürünü satın alabildi. Daha önce yaptığınız sistemlere denk gelmedim. İlk tecrübemin vatan bilgisayara sövmekle olması üzdü. Bir sonraki ürünü umarım satın alabiliriz.

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
Reis yargılamak için sormadım öğrenmek için sordum. Taner hoca demişti diyorsan okey ben görmedim

ll.png
Screenshot_32.png

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
Mağaza stoğu olduğunda acaba bütün vatan bilgisayar şubelerinde geçerli olacakmı?

Fazla stok çıkartmaları gerekir, yoksa imkansız.
Vatan'ın sitesinde yaklaşık 150 mağaza görünüyor.
Her mağazaya 5 stok demek, totalde 750 sistem yapar.
Her ilde sadece 1 mağaza seçip 5 stok verseler, en az 400 stok yapar.

Muhtemelen önceki sistemlerde olduğu gibi,
Bir kısmı WEB'e özel, bir kısmı mağaza stokludur.

Bunu en çok itopya yapıyor. 5 tane mağazası var,
Her mağazaya 20 stok koysa total 100 sistem yapıyor. 150'de WEB özel desek, 250 stok.
Tabi bu sadece yorum, herhangi bir bilgi vs. henüz paylaşılmadı. Sistem öncesi bilgilere göre öğreniriz.

Furkanreis

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
81

Her mağazaya 20 stok koysa total 100 sistem yapıyor. 150'de WEB özel desek, 250 stok.
Tabi bu sadece yorum, herhangi bir bilgi vs. henüz paylaşılmadı. Sistem öncesi bilgilere göre öğreniriz.
Bence vatanın zeytinburnundaki ana mağazasında verirler

KS

Wrotch

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
608

Buna katılıyorum geçenki sistem gibi 200 adet çıkmayacak belli ki. Fazla stok çıktığı taktirde herkesin alabileceğini düşünüyorum. Umarım fazla çıkar insanların beklentileride bu yönde..

White Ravens

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
1,169
Bence vatanın zeytinburnundaki ana mağazasında verirler

Olabilir.
Eğer yine VATAN'dan çıkacaksa, stok durumuna göre mağazalar belirlemişlerdir.
Böyle durumlarda da genelde Ankara - İzmir - İstanbul mağazaları seçiliyor.
Belki başka bir firmadır, henüz bilmiyoruz. Zaten bilgilendirmesi olacaktır.

Buna katılıyorum geçenki sistem gibi 200 adet çıkmayacak belli ki. Fazla stok çıktığı taktirde herkesin alabileceğini düşünüyorum. Umarım fazla çıkar insanların beklentileride bu yönde..

Taner, stoklar ile ilgili dünkü mesajlarında gayet şeffaf ve net bir şekilde açıklama yapmıştı.
Yani stok düşük olsa bile yapılabilecek bir şey yok. Çünkü stok kısmı karşı taraflarla alakalı.
Umarım yeterli stok vardır, ihtiyacı olanlar alabilir. Ama stok yoksa da kabullenmek gerek.

KS

Wrotch

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
608
Olabilir.
Eğer yine VATAN'dan çıkacaksa, stok durumuna göre mağazalar belirlemişlerdir.
Böyle durumlarda da genelde Ankara - İzmir - İstanbul mağazaları seçiliyor.
Belki başka bir firmadır, henüz bilmiyoruz. Zaten bilgilendirmesi olacaktır.

Taner, stoklar ile ilgili dünkü mesajlarında gayet şeffaf ve net bir şekilde açıklama yapmıştı.
Yani stok düşük olsa bile yapılabilecek bir şey yok. Çünkü stok kısmı karşı taraflarla alakalı.
Umarım yeterli stok vardır, ihtiyacı olanlar alabilir. Ama stok yoksa da kabullenmek gerek.
Oda istiyor fazla stok çıkmasını hatta bir öneri sunmuştu. 6499₺ değilde 6999₺ yaparız aradaki farkı stoklara veririz diye. Umarım bunu firmayla konuşup anlaşır. Bizim için fazlasıyla uğraşıyor onun arkasında durmaktan başka çaremiz yok. @OceanLaB

Cermenbey

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
193

İtopya olabilir, sinerji olabilir ,pc kolik olabilir

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri