Fiyat/Performans PCH Yeni Gelecek Orta Segment Sistem Hk.

KS

Wrotch

Sözü Geçen
Sözü Geçen
Tepki
608
Arkadaşlar azıcık kafayı çalıştırın 2060 olduğunu anlarsınız ortaya yakın dedi yani kesinlikle 3060 olmaz taner hoca videodada dedi 2060 diye ortaya giriş kart zaten vatan stoğunda bildiğim kadarıyla çok 2060 var 3060 gelmez
Bekleyip görelim bakalım..

serdartann

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
2
@OceanLaB bu son gelecek sisteme özel forumdaki kişilerede özel stok ayırırsanız çok güzel olur. Tabi bu tamamen Taner hocanın insiyatifine bağlı. Yada 500 stok ve üzeri gelirse o zaman herkes nasiplenir. Yine 200 stok gelirse malasef üzücü durumla karşılaşacağız. Forumdaki diğer kişilerinde destekleri önemli bu konuda.
bu 500 ya da 200 lük bir durum olduğunu düşünmüyorum. Bu sistemleri alanlar zaten ya al sat işiyle uğraşanlar ya da internet kafeler. Stok fazla olsa bile yine çok fazla süre kalacağını sanmıyorum bu fırsatçılar ya da internet cafeler baya toplu adet alıyor zaten. Bunun önüne geçilmesi gerektiğini düşünüyorum, 12k ya alıp 2 gün sonra 15 e satan fırsatçılardan normal garibim tr gencine kalmıyor..

cevikyusuf

Klavye Delikanlısı
Klavye Delikanlısı
Tepki
106
bu 500 ya da 200 lük bir durum olduğunu düşünmüyorum. Bu sistemleri alanlar zaten ya al sat işiyle uğraşanlar ya da internet kafeler. Stok fazla olsa bile yine çok fazla süre kalacağını sanmıyorum bu fırsatçılar ya da internet cafeler baya toplu adet alıyor zaten. Bunun önüne geçilmesi gerektiğini düşünüyorum, 12k ya alıp 2 gün sonra 15 e satan fırsatçılardan normal garibim tr gencine kalmıyor..
Öyle net cafeciler hazır piyasa düşmüşken mal çekiyor şuan
Telegram gruplarında görüyorum adam toplu 70 tane 3060 alıyordu

Sinan705

Stajyer Üye
Stajyer Üye
Tepki
23
3060 12-13k çok da uygun değil bence yani Taner hocanın F/P konusunda potansiyelini bildiğim için o kesmez bizi. Belki yanında i5 12th olursa 12k civarına bir nebze. Belki 2060 olur özellik beklentinizin bir tık altı ama çok albenili bir fiyata koyar mesela 8-9k civarına o zaman da tatminkar olabilir.

Şu anda bu konuyu okuyan kullanıcılar

Son mesajlar

Geri