- Tepki
- 1,874
Bilip bilmeden konuşma dostum. Sen ne önerirdin? Neyi neyle değiştirelim ?çok kötü sistem bence işlemci ram ana kart m2 hepsi kötü marka
Bilip bilmeden konuşma dostum. Sen ne önerirdin? Neyi neyle değiştirelim ?çok kötü sistem bence işlemci ram ana kart m2 hepsi kötü marka
bende RYZEN 5 5500 seçerek aldım evet geç olmuş ya birde alarak iyi yaptımmı arkadaşlar sizce nasıl?Bu sistemden aldım ama 22 ağustosta gönderilecek diyor zaman niye bu kadar uzun anlamadım.Bide sitede iptal seçeneği de yok.
İşlemci icin 5500 cok iyi olmus ben düz aldım ama teslim tarihi 10 gün olması sıkıntıı inşallah bişey cıkmazbende RYZEN 5 5500 seçerek aldım evet geç olmuş ya birde alarak iyi yaptımmı arkadaşlar sizce nasıl?
evet 10 gün sıkıntı birde onun bana gelişi 3 gün sürer etti 13 gün neyse beklicez bakalım Hayırlı olsunİşlemci icin 5500 cok iyi olmus ben düz aldım ama teslim tarihi 10 gün olması sıkıntıı inşallah bişey cıkmaz
kardeş sanane ya ne atlıyorsun senin içinden geçeni söylemek zorundamıyım kendi fikrimi söylemiyceksem ne işim var forumda küfür etmedim birşey etmedim işine bakBilip bilmeden konuşma dostum. Sen ne önerirdin? Neyi neyle değiştirelim ?. Belkide yapanlardan daha iyi biliyorsunuzdur diye dedim.
Aslında bu tür şeylerde "kendi fikrim" diye bir şey olduğunu sanmıyorum. Yani bu konuların nesnel olduğunu düşünüyorum biraz. Bu arada küfür ettin demedim zatenkardeş sanane ya ne atlıyorsun senin içinden geçeni söylemek zorundamıyım kendi fikrimi söylemiyceksem ne işim var forumda küfür etmedim birşey etmedim işine bak
ben öyle eleştiriyorum dostum foruma gelip yorumlara cevap vermekten başka işin gücün yok mu seninAslında bu tür şeylerde "kendi fikrim" diye bir şey olduğunu sanmıyorum. Yani bu konuların nesnel olduğunu düşünüyorum biraz. Bu arada küfür ettin demedim zaten. Bu tür konularda bilginiz pek yoksa bence böyle konuşmanızada gerek yok. Konuşacaksanızda doğru düzgün konuşun " çok kötü sistem bence işlemci ram ana kart m2 hepsi kötü marka" demek eleştiriden çıkıyor bence.
Hocam YouTubede video izlemek gibi düşünün insanlar nasıl tüm gün video izliyorsa bu onun hobisi gibi tüm gün bunu yapmayı seviyor.ben öyle eleştiriyorum dostum foruma gelip yorumlara cevap vermekten başka işin gücün yok mu senin
Aynen öyle . Tüm gün değil tabiHocam YouTubede video izlemek gibi düşünün insanlar nasıl tüm gün video izliyorsa bu onun hobisi gibi tüm gün bunu yapmayı seviyor.
Forumla ilgilenmeyi seviyorum , başka işlerimde var tabii . Bunu sana anlatacak değilim. Neyse boşver sen "eleştir" meye devam et. (Konuların altında başka şeyleri tartışmak yasak uzatmaya gerek yok)ben öyle eleştiriyorum dostum foruma gelip yorumlara cevap vermekten başka işin gücün yok mu senin
Teşekkürler hocam.Arkadaşlar bu tarih ile ilgili firmayla konuştum. Ekran kartı stokları yoldaymış. O yüzden 22'si tarihi koydular. Sonra bu sistemi satın alan herkese hediye ürün ayarlanacak görüştük. Logitech mouse üzerinde duruluyor. Haber vereceğim peşindeyim.
İptal olacağını sanmıyorum işlerini ciddi şekilde yapıyorlar sonuçta. İptal olsa bile durumu belirtince size yardımcı elbette olacaklardır ama bence o zamana stok bitmez bile.Arkadaşlar konudan alakasız ama ben normalde sistemi sipariş ettim sistem ne durumda ne yaptılar acaba hazırlandım diye kontrol etmek için siteye girdim. Görüntüleye basmak yerine yanlışlıkla iptale bastım. Sonrasında pckolik'i aradım ve siparişimin iptal edilmemesini istediğimi söyledim onlarda bana pazartesi muhasebe ile iletişime geçip iptalini gerçekleştirmiyceklerini söylediler şimdi benim korktuğum taraf şu eğer muhasebe ile iletişime geç geçilirse ve benim siparişim iptal olursa ayrıca hadi diyelim iptal oldu stok bitmiş olur büyük ihtimalle o zamana benim ne yapmam lazım bilgili bir var mı aranizda
Umarım dediğiniz gibi olur yıllardır PC almak istiyorum aldığım PCyi de kaza kurşununa kaybetmem umarımİptal olacağını sanmıyorum işlerini ciddi şekilde yapıyorlar sonuçta. İptal olsa bile durumu belirtince size yardımcı elbette olacaklardır ama bence o zamana stok bitmez bile.
İnşallah hocam ben yardımcı olacaklarını düşünüyorum, siz yine de belirtilen günde iletişime geçin kendileriyleUmarım dediğiniz gibi olur yıllardır PC almak istiyorum aldığım PCyi de kaza kurşununa kaybetmem umarım