- Tepki
- 11
Bakalım bende merak ediyorum.RX 6600 olur inşallah
Bakalım bende merak ediyorum.RX 6600 olur inşallah
12-13 bine zaten toplaniyor aşırı kolay bir sekilde rx 6600 5 binlere kadar düştüGeçen sefer giriş seviyesi olmuştu. Bu sefer RTX 3050 - RX 6600 bir sistem bekliyorum. Eğer dediğim gibi bir sistem olursa tahmini olarak fiyatı 12.00-13.000 TL olabilir.
Bu durumların yaşanmaması adına çok daha erken başlatıp hazır bekletmek daha doğru değil mi?Şu anda işlenme aşamasında biter bitmez yayına alacağım![]()
18.00a yetişti mi? yetişti. adam belirli bir saat söylememiş zaten bize, video yetişsin yeter.Bu durumların yaşanmaması adına çok daha erken başlatıp hazır bekletmek daha doğru değil mi?
Forumdaki çoğu kişinin piyasadan haberi yok galiba 3060 su anda 7 bin tl13k ya rx 6600 olursa kötü olur geçen günlerde 3060 lı sistem çıkarttı itopya 14k ya
Kesinlikle haklısın satıcılar benzin/mazot fiyatlarını ve doları bahane etse de aldıkları maliyetleri oldukça düşüktü ve henüz piyasaya yansımadı,ama güzel sistemlerin kaçırılmaması gerektiğini düşünüyorum çünkü her an her şey olabilir bu ülkedeForumdaki çoğu kişinin piyasadan haberi yok galiba 3060 su anda 7 bin tl
Kaliteli olması önemli olan ben örnek verdim. En pahalı fiyatları yazdım. Bakalım.12-13 bine zaten toplaniyor aşırı kolay bir sekilde rx 6600 5 binlere kadar düştü
7900TL ne zamandan beri 7 bin tl oluyor.Forumdaki çoğu kişinin piyasadan haberi yok galiba 3060 su anda 7 bin tl
12100f Stok gözükmüyor ? Özelleştirme de bulunmuyor.Şu anda işlenme aşamasında biter bitmez yayına alacağım![]()