Piyasadan haberiniz olmadigi belli oldu7900TL ne zamandan beri 7 bin tl oluyor.
Piyasadan haberiniz olmadigi belli oldu7900TL ne zamandan beri 7 bin tl oluyor.
12100f i5 de yokabi valorantta i3 12100f yerine i5 12100f kullanmişsin gözükmüş aydinlatirsan sevinirim
hayırlı olsunAMD Li sistemı aldım görüşlerinizi alırım ileride güçlendirme yapabilirim.
Emin ol senden çok takip ediyorum. Her zaman bakıyorum. En ucuz PNY veya zotac indirime giriyor max 7800tl civarı oluyor siz galiba farklı yerde yaşıyorsunuz.Piyasadan haberiniz olmadigi belli oldu
abi valorantta i3 12100f yerine i5 12100f kullanmişsin gözükmüş aydinlatirsan sevinirim
Hocam ben geçen 6499tl sistemi aldım 6400lü şimdi arada fark var ama pişman oldum keşke bunu bekleseydim borç harç hallederdik özellikle intel olan çok hoşuma gitti hayırlı olsunAMD Li sistemı aldım görüşlerinizi alırım ileride güçlendirme yapabilirim.
Taner abi çok sağol cidden bu fiyata çok uyguna geldi. Bu devirde bu fiyata bir daha bu kalite de bir sistem alabilir miyiz ? Hiç sanmıyorum. Sistem için teşekkürler. Keşke özelleştirme seçeneği olsaydı, demiştim, ancak PSU konusundaki sana ve FSP markasına güveniyorum bakalım hayırlısı diyorum. Resmen ekran kartı, işlemci, ram fiyatına sistem almış olduk.Şu anda işlenme aşamasında biter bitmez yayına alacağım![]()
Ben takip etmiyorum piyasayi ben belirliyorum , sen dunyadan bir habersin Gir forumlara kapalı kutu 3060 pnyler havada ucusuyor 10 ar 20 ser adet fiyatları ne 6900Emin ol senden çok takip ediyorum. Her zaman bakıyorum. En ucuz PNY veya zotac indirime giriyor max 7800tl civarı oluyor siz galiba farklı yerde yaşıyorsunuz.
Hocam bütün olayın tek eksiği imkanı olanlar için bir geliştirme seçeneğinin bulunmaması olmuş aslında. Umarım bundan sonra gelecek sistemlerde geliştirme opsiyonları olur da imkanı olan arkadaşlar bu tarz kampanyaları daha iyi şekle sokarak kendilerince değerlendirebilirler.Beğenmenize çok sevindim değerli arkadaşlar. Valla çok kavgalar verdim. Ciddi anlamda hem de. Değdi sonunda. Hayırlı olsun herkese![]()
Bir şey olmaz bizim aldığımız sistemde güzel. İleride ekran kartı takviyesi yaparsın ona fıstık gibi olurHocam ben geçen 6499tl sistemi aldım 6400lü şimdi arada fark var ama pişman oldum keşke bunu bekleseydim borç harç hallederdik özellikle intel olan çok hoşuma gitti hayırlı olsun![]()